REŠENA MISTERIJA: Evo zašto devojke otkidaju na “loše momke”!

I pored toga što sve žene vole da budu mažene, pažene i da proed sebe imaju džentlmena, nekako se uvek dogodi da im zapravo "loš momak", zbog velikog izazova i harizme pomuti um i bude krivac za ogromnu količinu leptirića u stomaku

  • 11

Skoro da ne postoji žena koja ne želi da se muškarac prema njoj ophodni sa punim poštovanjem i ljubaznošću. Međutim, uvek se dogodi da vam pod kožu uđu "opasni" frajeri.

Muškarci koji šalju dvosmislene poruke, oni koji vas puštaju da čekate, frajeri koji vole da flertuju, ali i oni zbog kojih sebi često postavljate pitanje da li vas voli ili ne, ili se samo poigrava sa vama. Zvuči vam poznato?

Skoro svaka žena duboko u sećanju ima jednog ovakvog koji joj je u potpunosti, nekada, pomutio um, a da joj nije jasno zbog čega. Upravo zbog toga, pružamo vam tri glavna razloga zbog kojih devojke padaju na opasne momke.

ČISTA HARIZMA

Loš momak će uvek znati šta treba da kaže i tako će se uvući svakoj ženi pod kožu. Drzak i zavodnički pogled sa odličnom tehnikom zavođenja, njegovo je najmoćnije oružje sa kojim vas može u jednom trenu pokoriti. Bilo da je to deljenje komplimenata ili nešto drugo, bezobrazan način komunikacije će vas uvek navesti da poželite da ga bar još jednom vidite.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

NIJE UVEK DOSTUPAN

Oni jednostavno žele da s vremena na vreme budu neuhvatljivi. Iako mnoge pripadnice ženskog pola žele da ispred sebe imaju uredno organizovan raspored, pogotovo kada su sastanci u pitanju, njihova nedostupnost je ono što devojke navodi da više razmiljaju o muškarcu i da vape za sledećim susretom kako bi pokušale što više da ih osvoje.

ČIST IZAZOV

Ovakav tip muškarca nikada neće skočiti da odmah uradi ono što ste ga vi zamolile i što se njih tiče, devojke nisu uvek u pravu. Oni uzvraćaju udarac kada im kontrirate, što izaziva veliku količinu emocija i strasti. Ono što je za njih najbitnije je da neće tek tako svoje planove i potrebe staviti u drugi plan.

(Telegraf.rs / Mojportal.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    2. mart 2015 | 20:00

    Kolko god privlacno bilo, pametna zena ce se kloniti takvog muskarca. To joj donosi neizvesnu buducnost, posle srece tugu i opasnost.

  • Neko

    3. mart 2015 | 09:03

    Sve je to simpaticno i slatko ali posle kazu kako su ostavljene, iskoriscene, da su samo recka i bla bla. E onda onaj sto je normalan muskarac "smarac" "papuca" e onda on valja. Ne kazem nista ruzno za zene ali umeju da budu jako kvarne a posle na perfidan nacin traze sigurno gnezdo.

  • S.S.

    2. mart 2015 | 20:50

    Sve je to ok!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA