ŽELITE DA SAČUVATE SVOJU VEZU? Sa Jarcem morate strpljivo, a sa Bikom iskreno!

Svakako da će vam saveti astrologa pomoći u vašoj nameri da što bolje osvojite svog partnera, zato poslušajte ove savete, i uspeh kod vaše jače ili slabije polovine je zagarantovan

  • 15

Razlika u karakteru između partnera u vezi ume da dovede do kraja njihovog odnosa. Sve ono što je jednom zanimljivo, drugom može biti totalno nezamislivo.

Međutim, astrolozi su spremili savete kako da prihvatite partnera sa svim njegovim vrlinama i manama, ali i kako da ostanete što duže sa njim, naravno, ako to želite.

OVAN

Ako ste u vezi sa osobom koja je pripadnik ovog horoskopskog znaka, znajte da ona mora uvek da vam bude prioritet i u centru pažnje. Ukoliko samo pomisli da vas više ne privlači, Ovan će biti spreman na raskid.

Ono što je najbitnije, NIKADA, ali NIKADA Ovna nemojte porediti sa prethodnim partnerom, jer je veoma moguće da će vam večno prebacivati zbog toga.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

BIK

Pripadnici ovog znaka veoma cene iskrenost, tako da bi najpoželjnije bilo izbeđi bilo kakvu vrstu laži. Ako želite da imate kvalitetnu i vezu na duže staze sa Bikovima, morate uvek biti potpuno otvoreni prema njima.

BLIZANCI

Oni se vode rečenicom "što na umu, to i na drumu", ali isto to očekuju i od svog partnera. Ipak, nikada sebi nemojte dozvoliti da ostanete nedorečeni, tako da morate uvek Blizancu objasniti ono za šta smatrate da nije razumeo.

Pored ovoga, morate biti spremni na česte promene, adaptaciju i kompromise, ali nikako ne smete da budete posesivni. Tako će pripadnici ovog znaka misliti da im je sloboda ograničena.


Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

RAK

Verovatno vam nikada neće oprostiti ukoliko povredite njegova osećanja, jer on sve prima k srcu. Sve ono što mu je bitno, rođendan, godišnjica, neki događaj, morate ispoštovati, a na žurki ga nikako ne smete zapostaviti.

Raku je potrebna sva nežnost ovog sveta, ali će on tu istu nežnost i pažnju umeti da vrati. Koliko god bili nervozni, nemojte se istresati na njemu, jer zbog jednog napada, rak će se povući na duži vremenski period.

LAV

Njemu je potreban partner uz kojeg će izgledati lepo. Nikako ne smete da ga sramotite u javnosti, a voli i da se oseća glavni, čak i onda kada nije. Seks nikada nemojte koristiti kao sredstvo nagrađivanja i kažnjavanja.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

DEVICA

Ona ne voli neuredne osobe. Ukoliko je sa nekim u vezi, a primeti da su mu kuća ili automobil neuredni, u startu će dobiti minus, i to veliki. Takođe, negativne osobe je užasavaju, s toga se trudite da izbegnete vašu žutu minutu kada ste u njenoj blizini.

VAGA

Kada je reč o suptilnom upoznavanju međuljudskih odnosa, nema bolje osobe do Vage. Grubošću i neosetljivošću ćete izazvati oštru rekaciju kod nje, a privućićete je harmonijom i pravičnošću. Izbegavajte grube šale, nemojte biti napadni i gledati samo sebe, i Vaga će biti oborena s nogu.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

ŠKORPIJA

Kada je reč o poverenju, jedino ćete kod Škorpije veoma zažaliti ako to uradite. Mnogo puta je u životu bila izdata, tako da i od vas to isto očekuje, a to i jeste razlog zbog kojeg vas konstantno optužuje da je varate ili da to želite da uradite. Ukoliko ne želite da vas ostavi, morate biti direktni i veoma posvećeni.

STRELAC

Ljubomora, konstantno proveravanje i posesivnost je nešto što pripadnici ovog horoskopskoh znaka uopšte ne vole, jer smatraju da ih to udaljava od slobode koja im je najvažnija. Njemu verujte čak i kada kasni ili izlazi bez vas, a ako primeti da ga pritiskate, pobeći će.

JARAC

Iako ne pokazuje svoja osećanja tako lako, mnogu biti veoma povređeni, posebno kada je reč o njihovom dostojanstvu. Ne pričajte o vašem privatnom životu Jarčevim kolegama ili zaposlenima i ni u kojem slučaju nemojte flertovati sa nekim u njegovoj blizini.

Osim toga, budite svesni da pripadnicima ovog znaka treba vremena da obrade stvari kako bi doneli ispravnu odluku, s toga ih nemojte požurivati, već budite strpljivi.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

VODOLIJA

Oni zagovaraju očuvanje prirode i obožavaju životinje. Nemojte bacati cigarete po ulici u njihovom prisustvu i loše da se ponašate prema nekoj životinji. To će je veoma lako izbaciti iz takta.

RIBE

One su darežljive, ali ne vole da ih neko iskorišćava. Ako vas je vaš partner izvodio na večere po skupim restoranima, bar ga i vi jednom izvedite, kako bi mu se odužili. Ako uvek on kuva, vi operite sudove. Takođe, njima smeta ako ne verujete u isto što i one i ako nemate dubinu u gledanju na stvari.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dunja

    3. mart 2015 | 10:01

    Recicu vam nesto. Ako ste ovan u horoskopu nikako se ne spajajte sa strelcem. I obrnuto.

  • Slikar

    6. mart 2015 | 05:32

    Ja kuvam a bliznakinja nece da pere sudove, pa onda moram potanko da joj objasnim zasto ipak mora da zasuce rukave...

  • Jaa

    3. mart 2015 | 07:49

    Mogli bi da spojimo lepo i korisno..a srce:-)***:-*:-*:-*;-*♡♡♡

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA