• 1

Evo zašto je super živeti s dečkom!

Ako ste se dosad dvoumili da li da se uselite kod dečka ili da zajedno nađete stan, ove stvari će vam pomoći da donesete odluku

  • 1

Naravno da postoji mnogo razloga da živite zajedno - volite se, dugo ste u vezi, seks! Lepo je imati pored sebe nekog s kim ćete podeliti sve što vam se događa u životu. Izdvajamo vam neke od najvažnijih razloga da se konačno uselite kod njega.

Stvarno upoznavanje

Sigurno znate mnogo toga jedno o drugome, no ovo je jedan od načina kako da saznate baš sve. Sada ćete se napokon upoznati na jedan dublji način i shvatiti da li možete zajedno ili, ipak, ne možete da funkcionišete kao tim.

On je uvek tu

Koliko god dan bio dug i naporan, kad dođete kući, on će biti tamo i slušaće sve vaše jadikovke o groznom šefu, koji vas i danas naterao da ostanete duže na poslu i odmah je sve lakše.

Više seksa

Ovo ne moramo previše da obrazlažemo. Sad to možete da imate seks kad god i gde god to poželite. Takođe, kad ste preumorni za to, uvek možete to sve isto da odložite za drugi dan, vam je stan uvek slobodan.

Foto-ilustracija: Profimedia

Foto-ilustracija: Profimedia

Bezbednost

Ako ste ikad spavali sami kod kuće, znate koliko je bolji osećaj kad imate nekog kraj sebe u kasnim noćnim satima, kad počnu neki čudni zvukovi iz hodnika ili iz kuhinje.

Nema više spojeva

Omiljena serija i romantična večera često su mnogo bolja opcija od izlaska u bioskop ili na večeru u restoran. Nema žurbe, spremanja, dogovaranja, kašnjenja, gledanja na sat itd. Takođe, to je i jeftinija varijanta provoda, što, naravno, ne znači da baš nikada nećete izaći na "pravi" dejt.

(Telegraf.rs / Index)

Komentari

  • Slikar

    Nikad ne bih ziveo sa deckom, niste me ubedili!

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima