VODIČ ZA DOBRE MUŽEVE I JOŠ BOLJE ŠVALERE: Evo koje cveće za Osmi mart da kupite ženi, a koje ljubavnici!

Ako se ne razumete u cveće i poklone za Dan žena, nemojte misliti da to što vaša draga s osmehom primi vaš poklon svake godine znači da ste potrfili pravu stvar. Ona vam neće reći da ste pogrešili, ali to neće proći nezapaženo

  • 10

Budući da se bliži Osmi mart, treba razmišljati o tome koje cveće ćete pokloniti svojoj ženi, devojci ili ljubavnici. Ako se pitate zašto biste joj poklonili baš cveće, evo odgovora.

Jedna studija pokazala je da čak 92 odsto žena tačno pamte kada su poslednji put dobile cveće, a 89 odsto njih reklo je da se osećaju posebno kad dobiju takav poklon. Zato, iako će cveće poskupeti uoči Dana žena, ipak otiđite do obližnje cvećare i izaberite savršen poklon za vašu devojku, ženu ili ljubavnicu, ako je imate. Evo kako ćete znati šta da odaberete.

Poklanjanje cveće je zapravo suptilan način izražavanja emocija, barem žene to tako kapiraju. Budući da je u pitanju škakljiva tema, treba biti jako pažljiv pri izboru cveća. I žena i ljubavnica zauzimaju po jedan važan deo vašeg srca, ali sigurno nisu iste emocije u pitanju.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Šta kupiti ženi?

U ovom slučaju nema mnogo mesta za grešku. Trebalo bi da znate koje je omiljeno cveće vaše lepše polovine i kupite joj baš to. Ona će sigurno umeti da ceni to što je dobro poznajete i znate šta voli. Ako vaša žena nema omiljenu vrstu cveća, onda bi trebalo da joj kupite nešto što će simbolično predstavljati vaš odnos, na primer, cveće koje ste joj kupili prvi put kad ste bili na dejtu ili, ako je u skorije vreme izrazila želju da ukrasi neki deo vašeg stana, kupite joj neku varijantu saksijskog cveća koje će se tu savršeno uklopiti. U svakom slučaju, poklon mora da bude simbol vašeg odnosa, znak da je vaša pažnja usmerena ka njoj.

Foto-Ilustracija: Profimedia Foto-Ilustracija: Profimedia

Šta kupiti ljubavnici?

U ovom slučaju ne treba da budete toliko određeni. Najbolje je izabrati neku univerzalnu varijantu koja izgleda lepo i skupo. Pronađite neki lep buket pun raznovrsnog cveća različitih boja, treba da preovlađuju jarke boje - crvena, narandžasta, pink i zlatno-žuta. Tako ćete poslati poruku da vam mnogo znači, da su vaša osećanja mnogobrojna i strastvena, ali ipak ne odlazite preduboko u intimu. Raznovrsno cveće govori da bi iz tog odnosa moglo da se izrodi svašta, ali ne obećava ništa. Ako je u pitanju dugogodišnji odnos, možete biti malo intimniji, ali ne previše. Jednostavno stavite u cveće neku poruku ili još neki poklon koji će samo njoj značiti, čime ćete joj dati do znanja da je posebna u vašem životu.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia


Najvažnije za kraj:

Dobro pazite da ne pomešate poklone, pogotovo ako ste napisali neku ličnu poruku!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA