BRAČNI CV ZA KOJIM JE POLUDEO INTERNET: Mrzim decu i nisam ženstvena!

 
  • 12

Roditelji Indhuje Pilai (23) su u nadi da će se njihova ćerka udati na jednom sajtu za upoznavanje napravili njen profil. Kada je to videla, potpuno je poludela i odlučila da napiše šta ona zapravo želi u životu i kakav muškarac je za nju idealan

Indhuja Pilai (23) iz Indije, koja radi za jednu internet kompaniju, postala je feministička zvezda na internetu nakon što je napisala brutalno iskreni bračni CV u kojem je rekla da mrzi decu, jer su njeni roditelji prethodno napravili njen profil na sajtu za upoznavanje muškaraca, u nadi da će joj pronaći muža.

Kada je to videla, Indhuja je poludela i izbrisala taj profil, ali je ubrzo napravila novi koji je postao veoma popularan.

Naime, ona nije mogla da poveruje sopstvenim očima kada je videla "svoj" profil na sajtu za upoznavanje muškaraca, koji su njeni krajnje dobronamerni roditelji napravili, jer su se nadali da će bar na taj način njihova ćerka upoznati svog budućeg muža.

Odlučila je da preuzme stvar u svoje ruke, i na svom blogu je prokomentarisala profil koji su oni napravili, odlučila je da predstavi sebe, ne štedeći na rečima kada je opisivanje svoju ličnost.

Foto: Facebook/indhuja Foto: Facebook/indhuja

- Detalji su bili ime: Indhuja, profesija: Softverski inženjer. Pomislila sam "šta kog đavola, šta se dešava ovde". Ja nisam prokleti softverski inženjer i imam samo 23 godine. Nisam žena koja očajno želi da se uda, a taj profil je učinio da tako izgledam. Nisam ženstvena, i definitivno nisam materijal za udaju. Nikada neću pustiti dugu kosu - napisala je ona.

Indhuja je potom objasnila kakav muškarac mora da bude da bi nju zainteresovao.

Foto: Facebook/indhuja Foto: Facebook/indhuja


- Tražim: muškarca, bilo bi dobro da ima bradu, i koji strastveno želi da vidi svet. Nekoga ko sam zarađuje i ne mrzi svoj posao. Esktra bodovi idu onima koji mrze decu. Poene dobijaju i oni koji imaju dobar glas i impresivnu ličnost. Trebalo bi da zna da održava konverzaciju bar 30 minuta. Ukoliko mislite da se uklapate, predlažem da ponovo razmislite. Ako ste sigurni, predlažem vam da pokažete ovaj sajt vašim roditeljima, a ako ste i posle toga sigurni, pokušajte da zamislite život s nekim poput mene.

Nakon samo 48 sati, njen "bračni CV" je postao izrazito popularan, a pohvalili su ga i ljudi iz svih krajeva sveta. Sada su Indhuju proglasili za moderno lice Indije, i ženu koja se ne plaši da preispita tradicionalno shvatanje ženstvensti.

(Telegraf.rs / Dailymail.co.uk)

Video: Dan Vojnog vazduhoplovstva SAD I deo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA