MUŠKARCI, PAŽNJA! U čast Dana žena priuštite joj nezaboravan seks, zaslužila je!

Vi ste pravi muškarac, je li tako? E, pa baš zato, vreme je da ne samo na rečima, već i na delu, dokažete da ste za ravnopravnost polova i svojoj dragoj u seksu uzvratite istom merom, kao što i ona vama to čini!

  • 33

Ne, dragi muškarci, osmeh dok prima buket cveća ne predstavlja magičan znak da vam je dozvoljeno da nasrnete na nju poput kakvog mazgova. Potrudite se malo, jer je svojim pregalaštvom tokom čitave godine, a ne samo na Dan žena, to debelo zaslužila...

Osetljive tačke

Počnite razmenom ovlaš poljubaca i dodira koji polako postaju sve vlažniji i dublji. Polako pređite na predeo oko vrata, a nikako nemojte preskočiti potiljak i uši. Kako se situacija bude zahuktavala, pojačavajte pritisak svojih usana i prstiju i šarajte po čitavom njenom telu.

Kod mnogih žena posebno osetljive tačke se nalaze u udubljenjima podlaktica i potkolenica. Grudi i stomak sačuvajte za kraj, kada dođe pravi trenutak da ona u potpunosti izludi.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Igrajte se njenom kosom

Neobavezno poigravanje s pramenovima njene kose učiniće da se oseti izuzetno bliska s vama, što predstavlja osnovni preduslov da vam se kasnije u potpunosti prepusti.

Od nežnog maženja u smeru suprotnom od rasta dlake, ima da joj niz leđa pođu žmarci sladostrašća. Takođe, mnoge žene obožavaju kada ih muškarac pred sam orgazam snažno prstima povuče za koren kose.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Gledajte je u oči

Svi veliki zavodnici znaju da neprekidno održavanje kontakta oči-u-oči predstavlja ključ do ženine predaje. Ulovite njen pogled još dok ste za večerom i ne puštajte ga do samog kraja.


Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Pustite je da vas posmatra

Iako se smatra da su mahom muškarci ti koji su vizuelni tipovi, ni žene po ovom pitanju ne zaostaju mnogo. Priuštite joj da vas gleda kako se svlačite, a možete čak namerno da izvedete i striptiz tačku.

Ne zamarajte se brigom zbog bojlerčeta oko stomaka, jer ženi koja vas voli, takve stvari uopšte nisu važne.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Govorite joj slatke reči

Svaka dama je pomalo nesigurna po pitanju svog izgleda i zato nijedna ne može da odoli komplimentima. Naglasite joj koji vam se deo njenog tela posebno sviđa, a ne skrivajte ni kada napravi neki pokret koji vam posebno prija.

Neke žene vole da čuju prljave reči tokom seksa, ali pazite se da to ne preraste u banalnu vulgarnost.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Oralni seks

Mnogi muškarci vole da primaju, ali ne i da daju, što uopšte nije lepo. Zato, nakon što ste je ljubili i mazili po čitavom telu, vreme je da se spustite “tamo dole” i bacite na posao.

Ako niste sigurni u to šta bi tačno trebalo da radite, osluškujte suptilne signale koje vam šalje. Uzdasi, izvijanja, ubrzan dah – reći će vam mnogo više od reči. Ali, ako baš zaškripi, pitajte je šta tačno ona to želi da joj radite.

Kada sve ovo budete uradili, ona će vam uzvratiti višestrukom merom. Jer, samo ravnopravno zadovoljena žena je srećna i spremna da ispuni vaše najskrivenije fantazije!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • The Spatula

    7. mart 2015 | 18:09

    A ja bih svaki dan... Zasto samo za 8. mart?

  • KG.

    8. mart 2015 | 09:40

    Ja sam mojoj jutros rano čestitao, doneo joj kafu i doručak u krevet, posle toga smo trošili kalorije na poljupce i sve ostalo što ide uz to.

  • Paterson(ova)

    7. mart 2015 | 22:19

    Da svaki dan nam bude 8.mart

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA