Ako niste uradili sve stvari sa ovog spiska, niste spremni za brak!

Mnoge žene kad se udaju upadnu u bračnu krizu i pitaji se da li je moglo da bude drugačije. Da vam se to ne bi desilo, neophodno je da se izludujete pre nego što stanete na "ludi kamen"

  • 24

Bez obzira na ljubavni status, svima nam se ponekad čini da je "trava" zelenija kod komšije. Singl devojke imaju osećaj da su svi oko njih u vezama, a ljudi u vezama (ili braku) veruju da ceo svet izlazi i odlično se provodi. Da bi izbegli žaljenje, bilo bi dobro iživeti se pre nego što se skrasite.

Otputujte barem jednom sami

Putovanje bez saputnika jedno je od najuzbudljivijih (i pomalo zastrašujućih) iskustava uopšte, jer će vas izazvati na samostalno snalaženje u novim uslovima, ali i podstaći emocionalni rast. Naravno, na nova mesta možete putovati samostalno i kada ste u vezi, no svoje godišnje odmore verovatno ćete želeti da provedete u društvu voljene osobe. Dok ste singl, otputujte tamo gde ste oduvek želi da, ili jednostavno uperite prst na mapu sveta i izaberite čarobnu destinaciju.

Doživite avanturu

Avantura bi se mogla definisati kao romantična veza sa unapred poznatim (kratkim) rokom trajanja. Prepustite se strasti bez obzira da li je reč o letnjoj avanturi koja traje onoliko koliko i vaš godišnji odmor, ili je reč o kratkotrajnoj pustolovini s osobom koja je u vašoj okolini prisutna tek ograničeno vreme.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Zabavljajte se s dva muškarca istovremeno

Ne morate da imate seks s oba muškarca ili bilo kojim od njih ako to ne želite, međutim, to što ste s dva tipa u isto vreme (uz iskreno priznanje obojici muškaraca da viđate još nekog) daće zapanjujući “vetar u leđa” vašem samopouzdanju. Osećaćete se poželjno i posebno i bićete spremni da izaberete najbolju opciju za sebe.

Dajte šansu nekome ko je sasvim drugačiji od vas

Ako "padate" na visoke i crne muškarce, izađite s plavokosim tipom. Volite pričljive muškarce, dajte šansu nekom povučenom tipu. Izađite s nekim ko sluša drugačiju muziku, oblači se u stilu različitom od vas i čita knjige za koje niste ni čuli. Na taj način bolje ćete izbrusiti svoj ukus.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Živite s najboljom prijateljicom

Ima li išta bolje od deljenja svakodnevnih sitnica, aktivnosti i događaja s osobom koja vas savršeno razume? Pre nego što pronađete tu "podršku" u ljubavnom partneru, isprobajte ovo nezaboravno iskustvo sa svojom najboljom prijateljicom.


Živite sami

Ako to možete da priuštite sebi, svakako isprobajte samostalni život. Soliranje u četiri zida pomoći će vam da izgradite neke životne navike, očvrsne karakter i osamostalite se na način na koji vam život s roditeljima nikada to nije dozvoljavao.

Foto-ilustracija: ForWallpaper.com Foto-ilustracija: ForWallpaper.com

Izlazite i lumpujte celu noć

Čak i ako ste povučena osoba koja ne uživa u velikom društvu, recite “da” žurkama sa prijateljima koji će potrajati celu noć. Priuštite sebi koncert omiljenog pevača ili grupe, ili budite kraljica plesnog podijuma u klubovima. Život je samo jedan - uživajte u njemu punim plućima.

(Telegraf.rs / MojPortal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Orion

    9. mart 2015 | 15:22

    Samo vi to uradite moje dame, i nadajte se da cete naci muskarca koji ce Tako ''zrele'' da vas ozeni. Ili koji ce ostati uz vas kad sazna to.... ha ha ha

  • Zdrav Razum

    9. mart 2015 | 17:21

    Dva momka sa kojima sam bila za svojih 2 godina su me ostavili jer sam po njima "previse ozbiljna" i tip zene s kojima muskarci zele da se skrase i zene, ali da oni to jos ne zele. Sa sadasnjim deckom sam 2 godine i zaista ne zelim da se udajem dok ne zavrsim fakultet, ali ne mislim da sam toliko ozbiljna. Svakako nikad se necu upustati u avanture i biti sa dva muskarca istovremeno, odnosno uraditi ono sto ne zelim da urade meni. Ako se zbog toga necu udati zbog nedostatka spreme , onda ce mi makar savest biti cista, a to je najbitnije. Mada mislila sam da je zena spremna za udaju kada sama moze da donosi odluke, da kuva, da radi po kuci i da bude zrela, sada vidim da sto manje morala imas bolja si supruga.

  • slatkica

    9. mart 2015 | 15:54

    Pa ja nista od ovoga nisam odradila, a mislim da ni necu vecinu.. Nikad necu biti spremna za brak?! :/

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA