Zašto muškarci obožavaju žene koje se kikoću, a ne podnose one STVARNO duhovite?

Da li biste više voleli da imate duhovitog partnera ili nekoga ko ume da ceni vaš smisao za humor? Verovali ili ne, odgovor zavisi od toga da li ste muškarac ili žena

  • 8

Ako hoćete da impresionirate muškarca, ne pokušavajte da ga zasmejete nekom dosetkom, jer oni nisu baš oduševljeni duhovitim ženama.

Novo istraživanje pokazalo je da muškarce baš i ne privlače žene sa bogatim smislom za humor. Više ih privlače žene koje se smeju njihovim šalama nego obrnuto.

Na sreću, žene se ne bune previše zbog ovoga, jer i one više vole da muškarac bude duhovit i da ume da ih nasmeje.

Istraživači sa Univerziteta u Majamiju, ispitali su više od 80 muškaraca i žena o tome koliko važnosti pridaju tome da li partner ume da ih nasmeje ili ceni njihovu duhovitost.

Iz njihovih odgovora da se zaključiti da žene više cene muškarce koji umeju da ih nasmeju, dok muškarci više cene žene koje se smeju njihovim šalama.

Foto-ilustracija: Foter/Vermin Inc Foto-ilustracija: Foter/Vermin Inc

U drugom eksperimentu, ispitanici su dobili zamišljenu količinu novca da potroše na to da privuku idealnog partnera. U ovom slučaju, i jedni i drugi su promenili standarde, pa su muškarci odgovorili kako bi potrošili više novca da privuku ženu koja je duhovita, a žene da privuku muškarca koji bi cenio njihove šale.

Istraživači pretpostavljaju da ljudi imaju različite standarde kad je u pitanju neki zamišljeni, idealni svet i kad je u pitanju realan svet.


Da li se i vi uklapate u ove rezultate?

(Telegraf.rs / DailyMail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 10. mart 2015 | 18:08

    Duhovit covek =inteligentan covek,isto i zena. Muskarci vise vole glupacice koje se kikocu bez veze,tu oni dozovljavaju dominaciju....

  • Vojo

    10. mart 2015 | 17:09

    Javiše volim one koje su dohovite

  • :)

    15. mart 2015 | 23:56

    Najbolje je kad su obe osobe duhovite, ne gotivim devojke koje nemaju humor

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA