Ove dve seks-poze garantuju da će izdržati duže!

Ne očajavajte ukoliko vam je dečko brzi Gonzales, postoji način da se vaše uživanje u krevetu produži…

  • 26

Sve više muškaraca ima problem sa preranom ejakulacijom.Razlozi za taj problem su brojni, neki su povezani sa stresom, drugi su psihološke, a treći fiziološke prirode. Međutim, ako odaberete pravu pozu u krevetu, možete da produžite zadovoljstvo, što će vam oboma i te kako prijati.

Izbegavajte "misionarsku" pozu, kao i onu "od pozadi", jer tu muškarac ima najaktivniju ulogu. Ako nema dobru samokontrolu, najčešće će doći do prerane ejakulacije.

Za duži seks preporučuje se da muškarac sedi na ivici kreveta ili fotelje, sa stopalima na podu, a žena obmota ruke oko njegovog vrata i noge oko struka. U ovom položaju nema jakog pritiska, jer vi pomeranjem kukova određujete ritam, dok je on pasivan.

Seksolozi preporučuju i pozu u kojoj muškarac leži opušteno na leđima, a partnerka ga opkorači, licem okrenuta prema njemu. Ponovo dama vodi igru, a on može da se fokusira na kontrolisanje situacije i odlaganje orgazma.

(Telegraf.rs / Izvor: Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ika

    10. mart 2015 | 21:22

    Ja sam gotov cim ga muljnem.

  • fap_masina

    10. mart 2015 | 19:35

    Ako nema od pozadi dzaba sve

  • The Spatula

    10. mart 2015 | 23:10

    Sedi na ivici kreveta, jer je obicno daska na ivici. Cim vidi da koluta ocima, pritegne mu j.ja na dasku i on zaboravi dokle je stigao. Tako u nedogled mozete odlagati orgazam :)) Ma prosto i jednostavno. Ne treba ni sljiva ni kamagra. Prirodno je uvek in. :))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA