EJAKULATOR: Stigao vibrator od kog može da se zatrudni!

Verovali ili ne, ovakva jedna seks-igračka ne samo da stvarno postoji, već je i veoma korisna. Pritom, ne pričamo samo o tome da damu koja se igra s njim neminovno dovodi do orgazma

  • 9

Stefani Berman i njena partnerka odlučile su da dobiju bebu i da jedna od njih ostane u drugom stanju. Međutim, pomisao na klasične i uobičajene metode inseminacije spermom donora, dok leži na ginekološkom stolu, nisu joj se učinile kao romantična atmosfera za začeće.

Zato je ona sela i osmislila seks igračku pod nazivom "Semenette". Reč je o strap-on dildu, koji je ujedno i “ejakulator”.

Radi po principu da se u njega ubaci sperma, a potom koristi na standardan način, bilo u solo-akciji, bilo simulacijom seksa.

- Razgovarale smo o svim opcijama koje nam se nude i nijednom od njih nismo bile zadovoljne, pa sam počela da razmišljam o tome da osmislim uređaj za veštačku oplodnju, u obliku seksi igračke - objašnjava Stefani.

Ideja je sprovedena u delo, a vibrator koji ejakulira nominovan je za seks-igračku godine. Može se nabaviti po ceni od 139.99 dolara, u raznim bojama.

Podstaknuta ovim uspehom, Stefani sada razmišlja i kreiranju poboljšane verzije, a napominje da je ovaj vibrator namenjen i homoseksualnim, ali i heteroseksualnim parovima, i, na primer, muškarcima s erektilnom disfunkcijom.

(Telegraf.rs / IndieGoGo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • $BOGATAS$

    12. mart 2015 | 15:37

    I sta onda kad neko kaze joj kako je sladak ko mu je otac...? ....Vibrator.... Hahaha

  • The Spatula

    12. mart 2015 | 09:32

    Prodajem spermu, vrlo povoljno... Ugradnja besplatna :))

  • fap_masina

    12. mart 2015 | 00:19

    Kakav crni vibrator, nista bez zivog mesa ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA