Evo šta može da vam se desi ako devojci za rođendan rešite da poklonite silikone!

Momci, kada rešite da obradujete svoju dragu nekim poklonom budite oprezni, pa uvek dobro razmislite i proverite da li se ono o čemu vi maštate nalazi na listi njenih rođendandskih želja

  • 4

Verujući da čini pravu stvar, kineski mladić Vang Čeng (26) zakazao je svojoj devojci Ven Ting za njen 24. rođendan operaciju uvećanja grudi. Međutim, nije ni slutio šta ga čeka. Njegov prijatelj Li Vu, koji se tu našao u ulozi nekoga ko je kamerom trebalo da zabeleži očekuvano oduševljenje devojke, nije mogao ni da pretpostavi da će morati da uskoči u odbranu svog drugara.

- Kad joj je sav usplahiren saopštio šta joj je kupio za rođendan, Ven se razbesnela! Prvo je počela da urla na njega kako je nikad u životu niko nije toliko uvredio: “Šta? Moje si*e ti nisu dovoljno dobre? Ako ti se ne sviđaju, od*ebi!”, a potom mu je lupila šamar – ispričao je Li koji se našao između dve vatre.

POŠTO SILIKONI, SESTRO? Evo šta Srpkinje najviše ugrađuju u sebe i koliko to košta! (FOTO)

Prema njegovim rečima, Vang je nespretno pokušao da se izvini, tako što joj je rekao da je mislio da i ona sama želi da ima veće grudi.

- Na te reči, Ven je potpuno poludela i krenula da ga udara, ali i šutira u međunožje. Potom je poput furije odjurila sa lica mesta – rekao je Li.

Foto-ilustracija: Nevseoboi.com.ua Foto-ilustracija: Nevseoboi.com.ua

Pozajmite mi novac za silikone, treba mi hitno: Ovako se novinarka Telegrafa provela na ulicama Beograda! (VIDEO) (FOTO)

Ipak, iako Ven više ne samo da ne želi da mu bude devojka, već ni da ga vidi u životu, nesrećni Vang ne želi da odustane od nje i planira da nađe načina kako da se iskupi za svoju glupost.


Veštačke grudi nisu više u modi! Verujete li u ovo?

(Telegraf.rs / Metro)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA