Prvi čovek na svetu kome je presađen penis - imao seks!

Mladić koji je prilikom neuspelog obrezivanja izgubio penis, uspešnom transplantacijom je dobio novi, koji, po svoj prilici, radi baš kako treba

  • 4

Pre nekog vremena obavljena je prva transpantacija penisa na svetu. Lekari su se nadali da će se pacijent uspešno oporaviti i da će u naredne dve godine uspeti da ima seks.

PRVA TRANSPLANTACIJA PENISA: Da li je ovo najsrećniji muškarac na svetu? (VIDEO)

Mladić ih je, međutim, iznenadio i uspeo da upotrebi svoju novu alatku mnogo pre planiranog roka.

- Pacijent ima redovne erekcije, normalno ejakulira i ima redovan seks sa svojom partnerkom – kaže profesor Frenk Grev, koji je učestvovao u devetočasovnoj operaciji ovog mladića iz Južnoafričke Republike.

Budući da je ova operacija prošla dobro, lekari sada apeluju na donore širom sveta da doniraju svoje penise, kako bi mogli da pomognu i drugim ugroženim muškarcima.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Mladić kome je presađen penis, svoj je izgubio tokom obrezivanja koje krenulo naopako. Budući da mnogi slučajevi obrezivanja završe neslavno, potreba za transplantacijom penisa nije mala.

Nema precizne statistike koliko “divljih”, nemedicinskih obrezivanja se obavi u istočnoj i južnoj Africi, ali pretpostavlja se da je to oko 2 odsto svih obrezivanja u Južnoafričkoj Republici i čak 35 odsto u Keniji, prenosi “CNN”.


(Telegraf.rs / DailyMail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA