Mislili ste da ste majstor predigre? Žao nam je, ali nemate pojma!

Svi znamo da je za vrhunsko zadovoljstvo u seksu jedan od osnovih preduslova fantastična predigra. Međutim, postoji mnogo zabluda o tome kako bi ona zapravo trebalo da izgleda

  • 24

Mislili ste da svaki put seks morate da započnete romantičnom večerom, svećama, laticama ruža, masažom i mirišljavom kupkom? Smatrate da bi iste cake trebalo pale baš svaki put? Ili možda da muškarcima predigra uopšte nije neophodna? E, pa niste u pravu!

Jedna erogena zona je dovoljna da se uzbudite

Lepota je u istraživanju! Muško i žensko telo prepuno je erogenih zona, a nadraživanje samo jedne tačke može izazvati suprotan efekat. Predigra mora biti raznovrsna, jer će u suprotnom vrlo brzo dosaditi.

Ženama je potrebna duga predigra

Ova tvrdnja ne odgovara istini, ženi je važan način na koji partner dodiruje i ljubi njeno telo, a ne koliko dugo to radi. Takođe i faza menstrualnog ciklusa utiče na to koliko je žena raspoložena za seks, piše portal Oko. Nekad joj je dovoljan samo jedan zavodljivi pogled!

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Ono što uzbuđuje potrebno je ponavljati

Ne, jer će konstantno ponavljanje iste stvari odbiti partnera. Razgovarajte o fantazijama, mestima koje volite da mazite i otkrićete mnoge tajne koje će vas odvesti na nova seksi putovanja.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Predigra je važna samo ženama

U mnogim slučajevima tako izgleda, ali to definitivno ne odgovara istini. Ona je podjednako važna ženama i muškarcima, pogotovo onima u nešto starijem uzrastu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZeMunka

    26. mart 2015 | 00:20

    Što bi rekla Karleuša "Mozak je najveći polni organ", al' ne u kontekstu da vas neko grebe u zdrav mozak.. već da raspali maštu i drži tenziju. Sve je u psihi.

  • ona

    25. mart 2015 | 23:30

    Ljubav, strast,bliskost, iskrenost, masta, nesebicnost, postovanje,neznost, su preduslov za vrhunsko zadovoljastvo, po meni!

  • fap_masina

    25. mart 2015 | 23:00

    Ja ovo ne mogu opisati koliko mogu docarati uzivo...;-);-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA