Top 5 ženskih poteza zbog kojih muškarci polude! (FOTO)

Muškarci su u svakom slučaju presrećni kada dobiju seks, ali neki potezi mogu još dodatno da začine stvar

  • 26

Za savršen seks neophodni su međusobna privlačnost, komunikacija i opuštenost, a pored ovih bitnih stvari, uvek možete da uradite još poneku sitnicu kako bi se rasplamsale strasti i seks podigao na viši nivo.

Neki jednostavni pokreti ili rečenice mogu da nateraju muškarce da polude od zadovoljstva. Pogledajte koji su to ženski potezi kojima oni ne mogu da odole.

Muškarci obožavaju pogled direktno u oči tokom seksa. Zaboravite na stidljivost i uputite mu drski, zavodljivi pogled. Videćete, desiće se prava eksplozija strasti.

Za muškarce je predigra dobra, ali ipak više vole glavnu akciju. Preuzmite inicijativu i pređite sa uvoda na glavni čin. Dopašće mu se vaša dominacija.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Gledajte ga u oči tokom oralnog seksa. Ovo je za njih neprocenjiv seksualni trenutak i podiže im uzbuđenje do neverovatnih granica.

Nemojte da budete ćutljive tokom seksa. Muškarci baš vole kada im devojka kaže šta voli i u čemu uživa. Još ako mu to budete šaputale na uvo tihim i zavodljivim glasom, poludeće od uzbuđenja.

Njima se jako dopada kada žena strastveno i bez najave preuzme inicijativu i još im pri tom kaže da želi seks odmah i sada! Nakon ovakvog vrelog uvoda, ni jedan muškarac neće ostati hladan.


(Telegraf.rs / MojPortal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA