PANIKA: Hara boleština zbog koje se Srbima ne diže "ona stvar"! (FOTO)

Opasna bolest širi se našom zemljom. Mole se građani da se što pre pregledaju kako bi preduzeli sve neophodne mere zaštite. U protivnom, ostaće bez glavne zanimacije - seksa!

  • 32

Srbiju izgleda ne može da zaobiđe nijedna katastrofa. Ovog puta je našu zemlju pogodila misteriozna bolest koja udara tamo gde najviše boli – na potenciju.

PREPORODIO SE: Pio je ovaj napitak i erekcije su mu jače nego ikad! (RECEPT)

Pored toga što nemamo ekonomskih uslova da sebi priuštimo mnoga zadovoljstva kao što su putovanja i luksuz, a mnogi nemaju ni da zadovolje osnovne potrebe, sada nas pogađa i ova zlokobna epidemija, koja nam uskraćuje poslednje besplatno zadovoljstvo – seks.

Epidemija se brzo širi, pogađa samo muškarce, ali žene mogu biti prenosioci, iako kod njih još uvek nisu primećeni nikakvi simptomi i pored toga što je infekcija detektovana u njihovom organizmu.

Bolest, međutim, indirektno pogađa i žene, jer značajno utiče na njihov seksualni život. Naime, kako se pokazalo, dovoljan je samo jedan nezaštićen seksualni odnos da bi se ova infekcija prenela na partnera, a nakon toga, erekcija postaje gotovo nemoguća već posle par dana.

Foto-ilustracija: ICantErect.com Foto-ilustracija: ICantErect.com

Još uvek nema podataka o tome da li je impotencija, koju ova bolest uzrokuje, trajna ili privremena, a ne zna se ni koje su metode lečenja. Za sada je važno izolovati epidemiju i u tu svrhu će biti otvoreno nekoliko desetina karantina širom zemlje.

Sem što se prenosi seksualnim putem, prenosi se i razmenom telesnih tečnosti, pa treba biti oprezan i u tom pogledu i ne piti ništa iza nekoga iz iste čaše, flaše i slično.


Stručnjaci savetuju svima da se ovih dana pregledaju u domovima zdravlja i drugim zdravstvenim institucijama, kako bi na vreme preduzeli mere zaštite i na taj način svoje bližnje sačuvali od ove opake bolesti.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Za sada nema naznaka da bolest utiče na još neke organe, već samo na polnu funkciju, i to kod muškaraca. U toku su ispitivanja koja bi trebalo da pruže više informacija.

Okačite na zid svojoj devojci ili dečku uz komentar da već osećate simptome.

(A. Prilić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA