DA LI SU ŽENE GORE OD MUŠKARCA? Kada pričaju o seksu, ovih 14 stvari dele sa svojim prijateljicama!

Ako ste mislili da samo muškarci međusobno tračare o seksu, prevarili ste se. U ovim stvarima su ih žene prevazišle

  • 17

Mit je kako samo muškarci međusobno razgovaraju o seksu, to čine i žene, samo s manjom dozom hvaljenja, a većom dozom humora, pokazala je studija portala Buzzfeed. Prema njoj postoje škakljive teme koje će žene obavezno podeliti sa svojim bliskim prijateljicama:

1. Da li je bilo seksa

Novi partner je omiljena tema tračarenja - krenuvši od njegovog fizičkog izgleda, mana i vrlina. A nakon što seks dođe na red, većina će žena s prijateljicama obavezno prokomentarisati da li je do njega napokon došlo ili nije.

2. Napokon...

Žene su svesne činjenice da je za dobar seks potrebno i "uhodavanje" s novim partnerom, otkrivanje što vam jednom i drugom odgovara, kao i opuštanja da bi se priznale skrivene želje. Zbog toga je prvi orgazam s nekim novim, naročito ako je on dugo iščekivan, važna vest za podeliti.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

3. Baš mi se...

Dok se muškarci neće baš rado hvaliti koliko je dugo prošlo od poslednjeg seksa, žene će to rado prokomentarisati šaleći se na sopstveni račun.

4. On to tako loše radi...

Postoji trenuci u kojima se seksualni partner zaista trudi ili pak kopira neke pokrete koje je video u porno filmovima, ali ne postiže efekat kome se nadao. Svakako, to je tema za razgovor sa drugaricama uz dodatak "bolje bi bilo da preskoči predigru" ili "ko ga je lagao da to žene vole", a prijateljice će se nadovezati vlastitim "bolnim" iskustvima.

5. Moram se pohvaliti...

Ni žene nisu imune na povremeno hvalisanje, pa će rado podeliti kompliment od partnera da najbolje radi nešto u krevetu, ili još bolje "da je najbolja s kojom je bio".

Foto: Profimedia Foto: Profimedia


6. Ako genitalije partnera odudaraju od proseka

Veće od proseka, manje, obrezano, tri bradavice, trikovi koji radi...- sve su to teme koje se pretresaju nakon popijenog pića.

7. Rade li to i drugi? 

Sumnjaju li u to je li ono što one rade u krevetu s partnerom perverzno ili pak drugačije od onog što rade drugi partneri, ne postoji bolji način da proverite nego pitati prijateljice rade li to isto.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

8. Perverzarije partnera

Ovo je najčešće tema za ismejavanje novih partnera s kojima se seks najverojatnije neće ponoviti. U tu kategoriji spadaju priče "hteo je da uriniram po njemu" ili "viče mama za vreme seksa".

9. Ako žele da ostanu trudne

Od izražavanje želje za bebom, deljenja saveta o najboljoj pozi, izračunavanju plodnih dana i ovulacije te razgovora o učestalosti seksa, prijateljice su pravi izvor znanja pred kojima takve teme nisu neprijatne.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

10. Ako ne žele ostati trudne

Nakon nezaštićenog odnosa, ponovnog računanja plodnih dana, iščekivanja menstruacije i tumačenja simptoma, hitne kontracepcije i sličnih pitanja, ovakve teme pre razgovora s partnerom dolaze na dnevni red sa drugaricama.

11. Prepričavanje sramotnih situacija

"Uleteli su nam njegovi roditelji", "ulovila nas je policija u autu", "slomili smo njegov penis za vreme seksa" - pa i to se s nekim treba da podelite, zar ne?

Foto-ilustracijja: Profimedia Foto-ilustracijja: Profimedia

12. Ako je seks bio loš, zaista loš

Seks koji traje 30 sekundi. Seks koji traje tri sata, a od toga se većinu vremena pitaš "koliko još", seks u kojem partner misli samo na sebe...- pritužbe prijateljicama su obavezne.

13. Ako bi s nekim samo tako...

Zgodan komšija, markantan šef, zavodnički raspoložen konobar u lokalnom kafiću - i žene pričaju o tome kome bi drage volje "dale".

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

14. Ako primetite nešto neobično

Od neobičnih bolova, iscjedaka, neobičnog ciklusa, peckanja, svrbeža i straha od bolesti - prijateljice pružaju utjehu, savjete i vlastita iskustva.

(Telegraf.rs / Izvor: Buzzfeed)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ©

    31. mart 2015 | 23:33

    Ovo sve i "možda"...... Ali zato jedno NIKADA- A to je da se nećemo hvaliti da smo mogle ako nismo mogle..... Jer nemamo potrebe lagati.... Jer bi zapravo lagale same sebe prvenstveno

  • Невена

    1. april 2015 | 09:50

    Толико других тема има уз ту кафу,да је ова сувишна,ипак то остаје у мени,и не може ова студија да ме поколеба- украде та 2 само моја сата седмично.ПС Нисмо све исте...

  • Ivana

    1. april 2015 | 07:28

    Sve ovo i još po nešto:-) a to koliki mu je, , obavezno:-) i to dal voli da pruža oralni i kakva je na delu. ..kao i to sa kim bi se sve. .....mi žene imamo puno skrivenih fantazija koje ostaju samo za nas. .muškarci da ih sve znaju ne bi nas gledali više nikad na isti način. ..:-))))))))))))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA