Evo kakvi bi trebalo da budete da bi SVAKO hteo SEKS s vama!

Ako ste spremni da se upustite u avanturu i da istražite svaki kutak svoje seksualnosti, znači da ste idealan partner za savršen seks

  • 36

Nije lako pronaći pravog partnera za seks. Osim što mora da postoji određena hemija, bitno je i to koliko je partner kreativan u krevetu i koliko je spreman da istražuje svoju i vašu seksualnost. Ako odajete utisak takve osobe, svako će razmisliti o tome kakav bi seks bio s vama.

Higijena

Svako voli da vodi ljubav s osobom koja brine o čistoći i higijeni, to je jasna stvar. Izaberite partnera koji vodi računa o svom telu. Takođe, ne treba zanemariti depilaciju, jer previše dlaka stvara neprijatnosti. Mekana, čista i mirisna koža je privlačna svakome. Ako vodite računa o svom telu, već ste poželjniji od ostalih.

Oralni seks ne treba da bude problem

Vi sigurno znate šta vam prija, tako da pored sebe treba da imate partnera koji neće oklevati da vam udovolji. Ako se radi o oralnom seksu, to ne mora da se dešava stalno, ali treba da se upražnjava barem povremeno i u zavisnosti od raspoloženja partnera. Oralni seks dodatno može "začiniti" vaš seksualni život. Zato, ako ste spremni na tako nešto, bićete u prednosti u odnosu na sve one koji nisu.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Budite avanturisti

Intimnost i strast nestaju ako imate "dosadnog" partnera koji se upušta u seksualne odnose tek tako. Kada birate partnera, budite sigurni da će učiniti sve kako bi istražio svoju avanturističku stranu i bio otvoren za nova seksualna zadovoljstva, koja mogu uključivati različite seksi igrice, zajedničke kupke, nove poze i zločeste ljubavne igre. Spremnost na avanturu vas izdvaja visoko iznad ostalih.

Seksi telo

Problemi sa težinom ne bi trebalo da budu prepreka za seksualne odnose, ali je uvek bolje biti u dobroj formi. Seksi telo i fleksibilnost unapređuju iskustvo i izvedbu u spavaćoj sobi. Zato poradite na sebi s te strane.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Inovacije

Za svaku vezu su korisne promene i dinamika, pa se preporučuje uvođenje novih stvari i u seksualni život. Pronađite partnera koji je spreman da isproba nove poze, koristi seksi igračke, istraži nove načine postizanja orgazma i slično.


Fantazije

Ključ uživanja u seksu je komunikacija. Partneri treba da razgovaraju o svojim snovima, željama i fantazijama. Potražite partnera koji će vam posvetiti dovoljno pažnje, razgovarati s vama o njegovim i vašim fantazijama, pa ćete ih lako i ostvariti. Budite slobodni da istražite partnera i otvoreni da on istraži vas.

(Telegraf.rs / Klix)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZeMunKa

    3. april 2015 | 22:35

    Zašto bih želela tako nešto? Bitno je da me želi onaj koga ja želim.

  • Osnovni sastojci

    4. april 2015 | 15:29

    Seks bez obostranog oralnog uzitka je kao hrana bez zacina.To ni nije seks bez toga.U svakom smislu te reci.Sve ostalo su sve dodaci ;)...

  • Ivana

    3. april 2015 | 22:31

    To toliko zna da zamara i da bude opterecujuce...stalno dobacivanje, ,okretanje, ,prilazenje.....najbolja je zlatna sredina. ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA