Ako žena radi ove stvari u vezi, onda vas STVARNO VOLI!

Veze često upadnu u rutinu, strast izbledi i više nismo sigurni da li ljubav još uvek postoji. Evo kako ćete znati da li vas ona stvarno voli

  • 18

Da bi veza opstala, sama ljubav nije dovoljna. Svaki odnos traži mnogo truda i poštovanja, a to najbolje pokazuju svakodnevni znaci pažnje. Na taj način ćete jasno videti da joj je stalo do vas i do stvari koje su vama važne. Ovi znaci pokazuju da vas zaista voli.

 

Posvećuje vam pažnju

 

Kad je jedan od partnera stalno "visi" na mobilnom, druga strana može da pomisli "uopšte mu / joj nisam bitan". Takvo ponašanje pokazuje da niste vredni toga da digne glavu sa ekrana i izraz je nepoštovanja, posebno ako to stalno radi. Ako vam stalno posvećuje pažnju u razgovoru, znači da vas izuzetno poštuje, što je u vezi najvažnije.

 

Sprema vam omiljena jela

 

Ljubav ide preko stomaka - stara je izreka s kojom se slažu i bračni terapeuti. Kada vam vaša draga skuva omiljeno jelo, a da vam to nije najavila, niti vas je pitala šta volite, to znači da zaista obraća pažnju na vas i da vas stvarno sluša i poštuje.

 

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

 

Daje vam komplimente

 

Svako voli da dobije kompliment, što ljudi u dužim vezama ili braku često zaborave. Uđu u rutinu i toliko se opuste da ne vide ono što ih je na početku fasciniralo. Zato, ako vam daje komplimente i posle dužeg perioda u vezi, to znači da joj je zaista stalo do vas i da ne prestajete da je inspirišete.

 

Podstiče vas da se posvetite sebi

 

Užurban način života i stres ostavljaju tragove koji se vide u vezi. Uloge se podele i teško je od svih obaveza pronaći vreme za sebe. Ako vas podstiče da se posvetite sebi, znači da je prava osoba za vas, jer vas podržava u onome što je vama potrebno, a ne u onome što je njoj potrebno.

 

Foto-ilustracija: Profimedia

Foto-ilustracija: Profimedia

 

Pita vas za savet

 

Partner je važan deo vašeg života, ali treba to tako i osećati. Ako vas stalno pita za savet, znači da joj je stalo do vašeg mišljenja i da su joj vaši stavovi važni u životu, a to je nazamenljivo. Lepo je znati da ste nekome oslonac.

 

Zahvalna je zbog malih stvari

 

Bilo da je to iznošenje smeća, pranje suđa, skupljanje veša ili odlazak po decu u vrtić, svako od nas voli znati da se ono što radimo ceni. Zato njena zahvalnost pokazuje i nešto dublje od toga da ste joj skinuli malo tereta sa liste svakodnevnih obaveza.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA