14 stvari o kojima muškarci razmišljaju tokom seksa (1. deo)

Skoro svaka dama ubeđena je da se tokom vođenja ljubavi u glavi njenog partnera vrzma tušta i tma raznoraznih misli koje su sve kritika na račun njenog nesavršenog izgleda. No, to uopšte nije tako...

  • 1

Koliko muškarci vole da vode ljubav pokazuje i podatak da su skoro svakom, barem jednom u životu, tokom seksa izletele čarobne reči Volim te, koje svaka dama priželjkuje da čuje. Međutim, pored želje da vama bude lepo i sve protekne u najboljem redu, njihov um i dalje je sposoban da analizira i brine o toliko mnogo stvari.

Kako sam ja uopšte stigao dovde?

Većina muškaraca nema dovoljno samopouzdanja u svoje osvajačke sposobnosti, pa kad im konačno uspe da s nekom ženom završe u krevetu, pokušavaju da se prisete svih koraka koji su doveli do toga. Čisto da se zna, za buduće pohode.

Šta ako promašim?

Verovali ili ne, njih brine šta će biti ako ne uspeju da pogode toliko željenu pravu rupu i udarcem ukarličnu kost ne povrede kako sebe, tako i damu u koju su se tako ukrućeni zaleteli.

Nadam se da će ona malo da bude gore

Za one muškarce koji baš i nisu u nekoj zavidnoj formi pravu agoniju predstavlja situacija u kojoj se od njih očekuje da sami odrade sav posao. Ukoliko dama ne pokaže interes da malo preuzme kormilo, oni su primorani da sami sebe bodre, imajući u glavi nezgodno sećanje kako ih je profesor fizičkog maltretirao da za kaznu odrade 75 sklekova.

Šta li sad rade moji ortaci?

Poznato je da oni mnogo razmišljaju o seksu, pričaju o seksu, rade na tome da dođu do seksa... Međutim, kada se konačno nađu u intimnoj situaciji sa nekom damom, posebno ukoliko to nije žena njihovih snova, zapitaju se da li možda u tom trenutku propuštaju nešto zabavno.

Prisilne misli

Tokom repetitivnih radnji, pre nego što krene da se približava vrhunac, mnogima se u glavi javlja splet potpuno nasumičnih misli. Odjednom se prisete gde bi mogli da budu oni ključevi koje su zaturili pre tri godine, a dešava im se i da iz malog mozga izvuku neku krajnje nebitnu informaciju, poput neke davno zaboravljene definicije sa kontrolnog iz fizike ili lista svih premijera države od 5. oktobra do danas.

Ne svršavaj, ostani čvrst!

Svi muškarci žele da se viteški pokažu na delu. Kada stvari postanu prevruće, primorani su da voljno svoje misli usmere na neke stvari koje ih nimalo ne uzbuđuju. Da, zaista nije fraza da oni ponekad u umu prebrajaju sve prvotimce svog omiljenog fudbalskog kluba. No, razmišljanjem o nečem takvom, dolaze u opasnost da izgube erekciju, što za njih predstavlja najgoru zamislivu katastrofu!


Megan Foks, vaša najbolja drugarica, profanka francuskog iz osnovne...

Iako je zamišljanje drugih ljudi tokom seksa pretežno ženska stvar, ni muškarci ne uspevaju da se odbrane od toga. Njihova mašta je dovoljno prljava da, dok izvikuju vaše ime, pred sobom možda vide sliku svoje najbolje drugarice, vaše sestre, Štrumpfete, Kolina Farela...

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rocco

    5. april 2012 | 00:28

    Alal vam vera. Sve do jednog od ovih 14 odgovora ste promašili. Majstorski!! Pozdrav :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA