Evo koliko puta treba da se vidite s njom pre nego što padne seks

Koliko biste vi čekali pre nego što se odlučite da je vreme za seks? Proverite da li ste kao i drugi ili imate manje uobičajeno razmišljanje o ovoj temi

  • 14

Muškarci su otvoreniji od žena i čak 26 odsto pristalo bi na seks već na prvom dejtu, dok bi isto učinilo 15 odsto žena. Oni pre kažu "volim te" i prvi žele da upoznaju svoju dragu s porodicom.

Žene sa seksom čekaju do petog viđanja, a “volim te” izgovaraju tek posle četiri meseca.

Iako je uvreženo mišljenje da je treći dejt rezervisan za seks, trećina žena se sa tim ne slaže, potvrdilo je istraživanje proizvođača seks-igračaka “Love Honey” sprovedena na 2225 ljudi. Pripadnice lepšeg pola sa seksom čekaju u proseku tri nedelje odnosno do petog viđanja.

Ono u čemu se oba pola slažu jeste da poljubac na prvom dejtu nije tabu tema. Čak 72 odsto njih upustilo se u to, potvrdilo je istraživanje.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

I u izjavljivanju ljubavi muškarci prednjače. Četvrtina ih je rekla "volim te" već nakon mesec dana veze, dok je isto uradilo 16 odsto žena. Pripadnice lepšeg pola najčešće sačekaju četiri meseca pre nego partneru kažu da ga vole. Takođe, jači pol je već nakon osam viđanja spreman da svoju izabranicu dovede na upoznavanje s roditeljima, iako se ženama to najčešće ne sviđa.

- Muškarci su postali otvoreniji, dok su žene na oprezu. Njima treba više vremena da bi se u potpunosti predale, dok je jači pol spremniji na upoznavanje s porodicom, izjavljivanje ljubavi pa i promenu statusa veze na Fejsbuku - istakao je suvlasnik kompanije Ričard Longhurst.

(Telegraf.rs / 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

  • Nikola

    10. april 2015 | 01:52

    Stvar trenutka, ne treba planirati i ocekivati

  • Slikar

    10. april 2015 | 14:37

    Ako je odmah dobro vidis, nema razloga za cekanje. Kome treba duze vreme da sagleda situaciju taj je ili corav, glup ili robuje predrasudama.

  • KG.

    10. april 2015 | 10:17

    Što pre, to bolje. Gde nema seksa tu nema ni ljubavi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA