Ako hoćete da vas muškarac STVARNO voli, evo šta treba da radite!

Smuvati nekog momka možda i nije tako teško. No, naći onoga koji će vas obožavati, biti vam veran i poštovati vas do kraja života, baš i ne ide glatko. Evo šta vi možete da uradite da bi ste postali ljubav njegovog života

  • 11

Svakoj ženi je potrebna ljubav. Opet, tako je malo paroba koji se istinski vole, jer to je izgleda pretežak zadatak.

Evo šta bi trebalo da znate ako hoćete da vas neko zaista zavoli.

Signali i potrebe

Ako nekoga zaista volite, onda ga volite onakvog kakav on jeste. Muškarci i žene imaju drugačiju percepciju ljubavi, pa se često dešava da u odnosu pružaju ono što bi hteli da dobiju, iako to njihovom partneru uglavnom nije potrebno.

Zato je jako važno tražiti, pokazati i signalizirati šta vam je potrebno, a partneru pružati ono što je potrebno njemu.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Ako vam je potrebna pažnja, nećete ništa postići tako što ćete obasuti partnera pažnjom. To nije jasan signal da želite da vam se uzvrati istom merom. Reka ne može da teče u dva smera, pa ako hoćete da njegova pažnja bude usmerena ka vama, prestanite da usmeravate svoju ka njemu. Posvetite se sebi i jasno pokažite partneru šta vam je potrebno.

Foto-ilustracija: Foter/_Paula AnDDrade Foto-ilustracija: Foter/_Paula AnDDrade

Očekivanja

U ljubavi često imamo očekivanja, kako bi partner trebalo da uradi ovo ili ono ako nas stvarno voli, međutim, istina je drugačija. Niko nije dužan da uradi bilo šta i ne postoji jasna definicija šta bi neko trebalo da uradi ako voli.

Svako voli na svoj način, zato je bolje prepoznati šta je partner spreman da uradi za vas i motivisati ga u tom pravcu.


Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Ključ svake ljubavi

Ako hoćete da vas neko stvarno voli, morate stvarno da zavolite sebe. Žene obično sanjaju o muškarcu koji će ih voleti baš onako kako bi one to želele i ispuniti im tačno ono što im fali, ali još niko nije uspeo da sipa vodu u poklopljen sud.

Ako hoćete da neko ispuni sve praznine vašeg života, morate voleti sebe zajedno s tim prazninama i svim manama koje imate, jer tako ćete se otvoriti da vas i neko drugi voli i to baš onako kako vam je to potrebno. Ljubav je ćudljiva i brzo će pobeći ako je ne prihvatite onakvu kakva jeste – obična, svoja i spremna na sve, ali jednu stvar nikako ne trpi, a to je laž.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Невена

    12. april 2015 | 16:49

    Замјена теза:"Ако хоћете неко да вас воли,морате прихватити њега са свим празнинама,и манама које има,јер само тако прихватиће и он вас са празнинама,и манама"(у границама дозвољеног)...

  • Jaa

    13. april 2015 | 21:31

    Voli on mene...znam to:)):)):))

  • Steva

    13. april 2015 | 04:33

    Klasicna zamena teza. Mene moj muskarac voli!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA