Da li ste vi jedan potpuno normalan muškarac? Evo odgovora

Mnogi muškarci, bez obzira na to da li su u braku ili u vezi, s vremena na vreme se zapitaju da li su njihove aktivnosti u spavaćoj sobi nešto što je uobičajeno ili možda baš i nisu. Zato, evo odgovora na najčešća pitanja u vezi sa seksom

  • 22

Svi smo mi različiti, a samim tim, to se odražava i na akciju u spavaćoj sobi. Ukoliko vas brine da li je vaš seksualni život “normalan”, pomoći ćemo vam da razrešite sve svoje dileme.

Veličina penisa

Istraživanje Žurnala seksualne medicina kaže da je prosečna dužina muškog penisa u erekciji nešto veća od 13.97 santimetara. Otprilike samo dva odsto muškaraca može se pohvaliti veličinom od 20 centimetara.

Gubljenje nevinosti

Isto istraživanje otkrilo je da, u proseku, muškarci nevinost gube u 17 godini života.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Upotreba kondoma

Zabrinjavajuć je podatak što samo četvrtina muškaraca stavlja kondom svaki put kada ima seks. Dve trećine priznalo je da se uopšte ne zamaraju zaštitom.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Učestalost gledanja filmova za odrasle

Istraživači otkrivaju da samo oko šest odsto ljudi ne gleda porniće na nedeljnoj bazi, 30 odsto ih gleda jednom do dva puta sedmično, 39 odsto ih gleda tri puta nedeljno, a 19 odsto u sadržajima za odrasle uživa šest do deset puta, dok sedam odsto ispitanika filmove za odrasle gleda 11 puta ili više.


Foto: morguefile.com Foto: morguefile.com

Trajanje odnosa

Kako naučnici tvrde, trajanje prosečnog odnosa je 3 minuta i 45 sekundi. Isto istraživanje otkrilo je da bi žene želele da intimnost traje 23 minuta.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Spremnost na ponovnu akciju nakon seksa

Naučnici su otkrili da muškarcima u dvadesetim u proseku treba 19 minuta da se “oporave” od prvog seksualnog odnosa i budu spremni za drugi. Starijima treba mnogo više vremena.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Učestalost seksa

Što se tiče učestalosti odnosa, iznenađuje pomalo činjenica da oženjeni muškarci žele seks četiri puta nedeljno, dok oni u vezama seks žele samo dva puta sedmično.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Najdraže poze

Najdraže muške seks-poze će vas iznenaditi. Naime, za čak 27 posto muškaraca omiljena poza je misionarska, a 24 posto voli takozvani “doggy style”, prenosi MojPortal.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Seksi igračke

Verovali ili ne, čak 80 odsto muškaraca smatraju da će žene pomoću vibratora lakše doživeti vrhunac. Dve trećine muškaraca koji su uveli seks-igračke u spavaću sobu priznaju da im one olakšavaju očekivanja i pritisak koji imaju.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Predigra

Žene bi volele da predigra traje 19 minuta, dok je stvarno trajanje 11 minuta. Muškarci su procenili da idealna predigra traje 13 minuta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Leonardo

    11. april 2015 | 19:16

    A sta je sa onim muškarcima koji imaju 24 godine i još nisu imali seks. Naprimer ja sam jedan od tih muškaraca. Malo moram reci da mi je teško da se uopšte približim devojci.

  • Slikar

    12. april 2015 | 00:12

    Ja sam potpuno nenormalan!

  • Jaa

    13. april 2015 | 16:27

    Dal uopste postoji normalan:)):))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA