DA LI DA KAŽEM VERENICI DA SAM GEJ I DA SAM SPAVAO S NJENIM TATOM: Ispovest biseksualca koja je šokirala svet!

Jedan čitalac je poslao britanskom listu “Gardijan” pitanje koje ga mnogo muči, nadajući se da će dobiti odgovor i pomoć u razrešenju problema koje se tiče njegove emotivne situacije

  • 8

Ovaj momak, čiji identitet s razlogom nije otkriven, postavio je svetu jedno vrlo delikatno pitanje, nadajući se da će mu pomoći u razrešenju problema i dati mu dobar savetEvo o čemu se radi.

 

- Imam neverovatnu dilemu. Zaljubljen sam već godinu dana i nedavno sam zaprosio svoju verenicu. Posle 10 godina eksperimentisanja s biseksualnosti (mada sam imao više partnerki nego partnera) konačno sam srećan, uzbuđen i zaljubljen. Upoznala me je sa svojim roditeljima pre tri meseca i njen otac i ja smo se odmah prepoznali, jer smo obojica registrovani na jednom lokalnom sajtu. Bili smo intimni 3 ili 4 puta - napisao je u rubrici poput one "Draga Saveta" koju u Gardijanu uređuje Marijela Frostrap.

 

- Budući svekar sada zahteva od mene da sve o svojoj seksualnosti priznam njegovoj ćerki. Pitao sam ga da li njegova žena zna za sve, ali u tim pitanjem kao da sam udario u zid naše komunikacije, Napravio je skrinšotove nekih mojih starih slika a i ja sam njegovih. Zar da odem od žene svojih snova zbog ovoga? - pita se mladić.

 

Marijela mu je odgovorila nešto što nismo sigurni da smo očekivali...

 

- Da li je moguće da se ovo stvarno nekome dogodilo! Na tvom primeru se ispostavlja da je realnost opasnija od fikcije. Ipak, šanse da se ovako nešto desi su toliko male! Međutim, možda je dobro što se ovo dogodilo.

 

Ući u brak bez određene doze iskrenosti u vezi sa tim ko si, kako su na tebe uticale prethodne veze i slično može dovesti taj brak do propasti. Ovo nije neka pijana noć koje se stidiš, već deset godina biseksualnosti koje, naravno, bez obzira što si odabrao baš nju za svoju stalnu partnerku, i dalje postoje kao deo tebe.

 

Foto: Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

 

Naravno da tvoja verenica zaslužuje da zna šta se dešavalo.

 

Naravno, vrlo je verovatno da će reagovati loše, u najmanju ruku će joj sve biti šok. Ako može da prihvati tebe, čak i kad sazna celu istinu, onda si izabrao pravu osobu. Ako ne, onda verovatno ni nije bila “žena tvojih snova” kako si je opisao.

 

Što se njenog oca tiče, vidi se da nije baš okej osoba. Ćerke su sklone obožavanju svojih očeva, pa je ona u tebi sigurno videla nešto što vidi u njemu. Međutim, ono što je prepoznala u obojici je možda iznenadi. To nije tajna koju bi trebalo da delite. Tvoj zadatak ne treba da bude to da joj pokažeš ko je njen otac – to je nešto što je na njemu da uradi. Na tebi je da joj priznaš ko si ti i da vidiš kako će se sve dalje odigrati.

 

Gledaj to sa pozitivne strane – trenutna situacija je, zapravo, test vaše kompatibilnosti, zaključila je Mariel.

 

Foto-ilustracija: Profimedia/Fancy

Foto-ilustracija: Profimedia/Fancy

 

Šta biste ga vi posavetovali da se vama obratio za savet?

 

(Telegraf.rs/E.C. / Guardian)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bokisa

    16. april 2015 | 15:18

    Ovo je bolest !

  • Tutor

    16. april 2015 | 15:53

    Boleština.

  • plavi safir

    16. april 2015 | 16:30

    Bolje da spavas i sa njenom mamom da potvrdis gradivo pa kad si siguran ti joj kazi... Njega i razumem ali oca ne. On insistira da ovaj prizna ili ja nesto ne razumem?? Ljubomoran je ili sta? Nije njima lako..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA