KARAOKE NA JAPANSKI NAČIN: Oni pevaju, one ih zadovoljavaju! (VIDEO)

Sećate li se legendarne bolesne igre "kamene face", u kojoj je cilj da muškarac ne napravi nijednu grimasu što duže, dok se devojka ispod stola trudi da ga oralnim zadovoljavanjem omete u tome? E pa Japanci su ovu igru podigli na viši (i bizarniji) nivo

  • 2

Popularni provod uz Karaoke je rasprostranjen u mnogim državama, a Japanci kao Japanci, napravili su od njih erotsku disciplinu na koju malo ko može da ostane ravnodušan.

Tako je japanski rijaliti šou "Sing What Happens"  bez teksta ostavio mnoge gledaoce širom sveta svojim "vrućim dodatkom".

Pravila su veoma jednostavna: takmičari imaju zadatak da otpevaju pesmu što je približnije moguće originalu. Međutim, to nije sve. Takmičaru "pomaže" lepa devojka koja mu, dok peva, "mazi polni organ"?!

Devojka koristi ruke ili stopala, u zavisnosti od toga koliko je takmičar "talentovan". Cilj igre je da pevač bez ijedne greške otpeva do samog kraja, čime se plasira u drugi krug i pride dobija mnoštvo vrednih nagrada.

Intimni deo pokriva crvena zavesica koja se nalazi ispred takmičara, pa gledaoci ne mogu ništa da vide u delu gde je "akcija".

Pogledajte kako sve to izgleda:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • The〰Spatula

    16. april 2015 | 22:33

    Aj sto mu naocare spadaju, ali hoce oci da mu ispadnu :))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA