Četiri situacije u kojima se ljubav ne isplati

U ozbiljnim vezama u nekom trenutku moraju da nastanu problemi, iako ljubav ne nedostaje. Saznajte koje su to najozbiljnije stvari koje mogu da ugroze vaš odnos

  • 3

Problemi u vezama uglavnom ne nastaju zbog nedostatka ljubavi, već zbog drugih stvari, koje često mogu da okončaju odnos iako ljubav i dalje postoji. Evo koje su to stvari.

Veza na daljinu

Nijedna veza na daljinu nije laka, a posebno ona kod koje ne postoji jasno određen datum da će se nešto promeniti po pitanju daljine. Kako da napravite planove za budućnost, kada nemate pojma kada ćete oboje biti na istom mestu?

Karijera

Ako se jedan od vas u potpunosti posvetio karijeri, to znači da će partner uvek biti na drugom mestu. Ne kažemo da su takvi ciljevi loši, naprotiv. No, vaša veza će trpeti, posebno ako ta druga osoba nije podrška.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Ideološke nekompatibilnosti

On možda želi decu što pre, a za vas trenutno postoje važnije stvari. Možda je u pitanju različita vera ili samo drugačiji pogled na to kako bi vaš život trebalo da izgleda u budućnosti. Kako god bilo, kada ste na različitim stranicama oko tako velikih stvari, male su šanse za uspeh.

Nesigurnost

Nesigurnost je jedan od glavnih razarača veza, kao, na primer, sumnja da vas vara ili nešto slično. A ako ne radite dovoljno na sebi, ništa što on kaže neće smiriti te strahove. Takođe, nećete se samo vi umoriti od stalne sumnjičavosti, već će i njega da iscrpi činjenica da uvek mora da se pravda.

(Telegraf.rs / Index)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aja

    21. april 2015 | 12:02

    Veza na daljinu se kod mene pretvorila u predivan brak..... Zato što smo oboje znali šta hoćemo od početka. Što znači da je veza na daljinu samo za zrele osobe. I za požrtvovane

  • Ko kaze...

    21. april 2015 | 22:58

    Veza na daljinu odlicno moze da funkcionise, samo ako se znaju ciljevi. Nije za nezrele

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA