Evo kako se žene spremaju za seks s vama!

Svaki muškarac zna da se žena ne odlučuje tako lako na seks, a i kad se odluči, mora da izvede ovih osam rituala ili ništa od svega

  • 23

Muškarci kad se spremaju za seks, to se verovatno svodi na tuširanje i dezodorans. Ali zato žene imaju razne rituale. Evo i koje.

Obraćaju pažnju na to da donji veš bude u kompletu. Brushalter i gaćice koji su u paru ženu će učiniti sigurnijom u sebe kada skine odeću.

Depiliraju se. Upravo su neželjene dlačice jedan od važnih razloga zbog kojih žene odbijaju seks.

Pripreme romantičnu i seksi muziku. Ako muškarac s kojim se viđaju prvi put dolazi kod nje, pobrinuće se da u pozadini svira senzualna muzika koja budi strasti.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Ceo dan paze šta jedu. Ako ih uveče očekuje akcija, izbegavaju hranu koja nadima i uzrokuje gasove.

Proveravaju da li mirišu dobro. Mirisanje pazuha dok se skidaju, a da partner ni ne primeti da to rade, žene su ispraksirao do savršenstva.

Osvežavaju se dole. Koriste osvežavajuće maramice, sprejeve, ali najzdravije bi bilo jednostavno se oprati zbog osetljivosti ženskih intimnih delova.


Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Pitaju se da li su popile pilulu za kontracepciju. I u glavama najpedantnijih žena koje paze na sve živo pre seksa, javi se trunka sumnje jesu li uzele pilulu.

Osmehnu se samoj sebi u ogledalu. Nakon depilacije, osvežavanja, oblačenja sparenog veša još je samo ostalo da se pogledaju u ogledalo, osmehnu se i kažu samoj sebi: “Izgledam fenomenalno”!

(Telegraf.rs / Zadovoljna)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA