NAJUŽASNIJE ZABLUDE O SEKSU: U ove laži ne smete da poverujete

Muškarci i žene doživljavaju seks na različite načine, pa među devojkama često kruže razne priče koje su, uglavnom, čiste izmišljotine. Ne verujte svemu što čujete

  • 38

Ne morate da se zahvaljujete srećnoj zvezdi što imate dečka kojem nije problem da vam pruži oralni seks. I nemojte nasedati na ove užasne mitove o seksu.

Morate da imate seks svake noći da biste bili u srećnoj vezi

Nema ničeg lošeg u tome da imate recimo tri puta nedeljno. Parovi koji seks upražnjavaju iz zadovoljstva, a u stanju su da provedu vreme bez seksualnog čina, imaju zdraviji odnos od onih parova kojima je seks primarna stvar koju u vezi. S druge strane, možete imati seks i tri puta dnevno, ako tako želite. Pravila ne postoje.

Trebalo bi lako postići orgazam svaki put kada imate seks

Mnogim ženama je potrebno više vremena i predigre da bi uspele da opuste svoje telo da dožive orgazam. Nema sramote u tome da predložite nešto drugačije u cilju postizanja orgazma. Za vrhunac je potrebna dobra komunikacija među partnerima.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Muškarci vas neće želeti ako se ne izdepilirate

Muškarac kome je zaista stalo do vas neće imati problem da ima seks sa vama čak i ako vaše noge nosu savršeno glatke. Vaša donja frizura nije merilo toga da li ćete imati seks ili ne, tipovi koji tome pridaju ogroman značaj su licemeri koji sami o sebi ne vode računa, a uvek daju sebi za pravo da to zahtevaju od žene.

Menstruacije su odvratne muškarcima

Muškarci koji misle da je menstruacija odvratna imaju zrelost četrnaestogodišnjaka. Žene izbegavaju seks u tom periodu jer se ne osećaju prijatno, ali muškarac kome to smeta je nezrela osoba. Vi uvek imate pravo izbora.


Oralni seks je obavezan

Ništa u seksu nije obaveza. Čak i onda kada vas "krivi" jer imate menstruaciju. Da ne pričamo o tome kada to od vas "na silu" zahteva. Seks je stvar uživanja, oralni seks je stvar izbora.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Kada uživate u misionarskoj pozi, vaš seksualni život je dosadan

To je kao da neko kaže da ste dosadni jer svakoga dana nosite puštenu kosu. Misionarska poza je prijatna i lagana, ako vama ona najviše odgovara, samo napred! Interesantnije seks poze su možda zabavne, ali nisu pokazatelj dobrog seksualnog života.

Muškarcima je seks loš kada koriste kondom

Ne nasedajte na tu priču nikada.

Ako ste počeli sa seksom morate i da završite

Kada naručite hranu u restoranu koja vam se ne dopada i konobar vas pita zbog čega, da li nastavljate da jedete na silu jer se osećate neprijatno zato što vam se ne dopada? Naravno da ne. Možete da stanete u bilo kom trenutku kada shvatite da vam nije prijatno.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Treba da probate sve, makar jednom

Ovo je obično fraza koju možete da čujete kada odbijete tipa koji traži analni seks. Vi možete da budete seksualno otvorena osoba i avanturista i bez toga da probate stvari koje ne želite.

Polno prenosive bolesti vas čine "prljavim"

A ako ih nemate onda ste "čisti"? Polno prenosive bolesti mogu da vam se dogode iz više razloga, čak i partnerima koji su u dugim vezama, a da se ne podrazumeva da je došlo do prevare. Odrastite već jednom.

Ako ne doživite simultani orgazam, onda niste povezani

Ovo se toliko retko dešava i nema ni najmanje potrebe da se osećate loše ako se vaši orgazmi događaju u različitim vremenskim intervalima.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Gasovi iz vagine – sramota!

Zvuci koji se čuju kao gasovi tokom seksa dolaze iz vagine, kada se u njoj nađe previše vazduha. Do toga dolazi kada penis penetrira u vaginu tako što nekoliko puta potpuno bude van nje i vraća se unutra i na taj način sabija vazduh. Smejte se tome ili nemojte, ali svakako nemojte da se osećate neprijatno, to je potpuno prirodna stvar.

Koliko ste vlažni, toliko ste spremni za seks

To nema apsolutno nikakve veze sa životom. Možete biti u krevetu sa neviđeno dobrim frajerom sa kojeg želite da strgnete svu odeću, a da se dole odvija pustinjska scena iz filma Lorens od Arabije. Lubrikant je sjajan saveznik u seksu, nemojte to da zaboravite.

Što seks duže traje, on je bolji

Pa i ne baš. Obično postane naporan ako traje predugo.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Ako volite da dominirate u krevetu, to znači da ste slabić u realnosti

Kristijan Grej nas je naučio da svako ko ima dominantne seksualne fantazije ima psihičkih problema u realnosti. Na svu sreću, on je fiktivni lik iz knjige. Vi niste vaša seksualna fantazija.

Treba da budete srećni jer imate dečka koji voli da se spusti dole

Srećni? Ne. To treba da bude prirodna i normalna stvar u seksualnom životu između dve osobe. Ukoliko on ima problem sa tim, pokušajte da nađete rešenje. Ako nije zainteresovan za rešenje, znate šta sledi dalje.

Muškarci obožavaju seksi donji veš

Pa u principu više u teroriji i na dobroj fotografiji, nego u realnosti. Ne bacajte previše novca na to. Velika je verovatnoća da na njega neće preterano ni obratiti pažnju.

(Telegraf.rs / MojPortal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • haha

    24. april 2015 | 23:51

    moja zena i ja smo od zezanja probali sa kondomom posle par min mi je trazila da skinem jer joj je bez veze sa kondomom

  • khm..

    25. april 2015 | 06:43

    mozda zato sto sam tek ustao, ali ludo mi zvuci ovaj tekst...ako zena nece da pruzi oralni seks, to je ok, ako muskarac nece to da uradi, to nije ok ( kapiram da je sve stvar dogovora )...ali bolest da sam nezreo ako necu da imam odnos dok zena ima menstruaciju?!...aaalo, zena mi krvari, a ja trebam da uzivam?!?!...braaate... o.O

  • The〰Spatula

    24. april 2015 | 23:14

    Moze biti, a ne mora da znaci...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA