Pružite mu OVAKAV SEKS i nikad neće moći da vas zaboravi!

Ako vam je seksualni život upao u monotoniju ili prosto želite da izludite svog dečka, probajte neku od ovih stvari. Garantovano pali

  • 14

Iznenadite svog muškarca novim seks-pozama, u kojima ćete, naravno, i vi uživati. Ove poze su najbolje za postizanje zajedničkog orgazma.

Na krevetu ili fotelji

Za ovu pozu žena treba da sedne na ivicu kreveta ili fotelje i povlači zadnjicu preko ivice, dok se stopalima oslanja na pod, a muškarac kleči ispred nje, tačnije između njenih nogu. Takođe, muškarac je taj koji diktira tempo i intenzitet.

Na stolici

Muškarac sedi na stolici, a zadnjicu treba da spusti vrlo nisko na sedište. Žena mu seda u krilo i naslanja se rukama na njegove noge. U ovoj pozi žena je dominantna i svojim pokretima tela diktira tempo, dok je muškarac rukama lagano podiže.

Na leđima

Muškarac leži na leđima, malo raširenih i ispruženih nogu. Žena sedi na njemu tako da mu je okrenuta leđima, nogu savijenih u kolenima. Dlanovi su naslonjeni na njegove grudi. I u ovoj pozi žena diktira tempo, a muškarac po želji širi i skuplja noge.

(Telegraf.rs / MojPortal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • KG.

    26. april 2015 | 09:05

    Tako malo vam treba da nas izludite.

  • ona

    26. april 2015 | 17:15

    Glupost...mi to nikad ne planiramo...niti crtamo skice tamo nekih poza...spontanost i opustenost...to je kljuc svega

  • Jaa

    26. april 2015 | 08:32

    Sad se femka:)):))nece nesto:))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA