Ovih 5 seks-poza žene prosto obožavaju!

Evo nekoliko predloga kako da začinite stvari u krevetu. Ove seks poze većina žena obožava, tako da nećete pogrešiti ako joj predložite neku od njih

  • 37

Saznajte koje su to seks-poze omiljene većini žena i proverite da li se i vaša draga, nalazi među njima.

Od pozadi

Većina žena obožava ovu pozu i smatra je veoma uzbudljivom, a s tim će se sigurno složiti i skoro svi muškarci. Međutim, neke žene u ovoj pozi teško mogu da dožive orgazam jer nema dovoljno stimulacije klitorisa.

Misionarska poza

Ovo je najpoznatija poza na svetu i mnogi je smatraju dosadnom, ali to nipošto nije tačno, jer nije slučajno najpoznatija. Žene obožavaju ovu pozu jer omogućuje osećaj intimnosti i tako najlakše doživljavaju orgazam.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Kaubojka

Žene vole ovu pozu jer imaju kontrolu nad akcijom i dominantan položaj, ali najvažnije je to što tako mogu bolje da stimulišu G-tačku.

Kašika

Mnogi kažu da je ovo poza za lenje, ali to ima svoje prednosti. Baš zato što nije fizički zahtevna, dozvoljava partnerima da se opuste, a ženama se dopada i zato što muškarac u toj pozi može duže da izdrži.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Stojećki

Ovu pozu žene vole zato što je drugačija i spontana, pa ih zato dodatno uzbuđuje.


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA