Ovih 7 poruka svaki muškarac želi da dobije od devojke!

Ako nekad nemate inspiraciju za seksi porukice, evo nekih ideja. Sve devojke koje su ovo pokušale imale su fantastične rezultate

  • 9

Danas, kad imamo Fejsbuk, Vajber, Mesendžer i ostala čuda za dopisivanje, poruke su postale deo svakodnevice, pa su samim tim i neizostavni deo ljubavne komunikacije.

Sigurno ste već savladali umetnost seksi dopisivanja, ali ovih sedam poruka će vas sigurno oduševiti. Evo u kojim situacijama treba da ih šaljete. Garantovano pali!

Nakon prvog dejta pošaljite mu: "Divno sam se provela sinoć. Hvala još jednom."

Zašto ovo pali: Momci umeju da budu poprilično nesigurni kad je u pitanju žensko mišljenje. Čak i ako ste mu dali do znanja da vam je stvarno bilo lepo, uradite to još jednom kratkom i jasnom porukom koja će mu ulepšati dan.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Pre seks dejta mu pošaljite ovo: "Radujem se našem susretu... iz više razloga;)"

Zašto ovo pali: Igrice poput ovih, jedan su od najvrelijih delova predigre. Pošaljite mu suptilnu, ali seksi sliku koja će mu raspaliti maštu toliko da neće moći da dočeka vreme vašeg susreta.

Ako je sportista, posle utakmice, pošaljite mu ovo: "Žao mi je što ste izgubili, ali ti si bio tako seksi na terenu."


Zašto ovo pali: Svi znamo koliko su muškarci opterećeni sportom, a posebno fudbalom. Isto tako znamo da obožavaju da znaju da ih njihova devojka posmatra. Čak i ako se nije pokazao na terenu, vaš je posao da mu date do znanja da ga jako želite i da vam je u svim izdanjima jednostavno najbolji!

Foto-ilustracija: vasi.net Foto-ilustracija: vasi.net

Kad kupujete seksi donji veš pošaljite mu: "Crne čipkane ... ili crvene prozirne tange? Čime da te razveselim večeras?"

Zašto ovo pali: Istina je - muškarci vas ipak najviše vole bez ičega, ali ništa nije više seksi od zavođenja u seksi donjem vešu. Probudite mu maštu kako bi s uzbuđenjem očekivao vaš susret.

Kad izađete s drugaricama pošaljite mu ovo: "Večeras izlazim s devojkama, ali sutra se pripremi za ludu zabavu u dvoje! Je li to jasno?"

Zašto ovo pali: Izlazite s drugaricama, ali mu ostavljate poruku da želite samo njega. Na ovaj način je siguran da je njegova devojka samo njegova bez obzira na to koliko muškaraca sretne u klubu.

Foto-ilustracija: Foter/ Pro Juventute Foto-ilustracija: Foter/ Pro Juventute

Kad izađeš iz kade pošaljite mu: "Upravo sam izašla iz kade. Želiš li da osušiš moje golo, mokro telo?"

Zašto ovo pali: Osim što će mu ova poruka istog momenta probuditi maštu, on će odmah zamisliti situaciju. Nemojte se iznenaditi ako vam stvarno pokuca na vrata!

U toku dana... ili noći... pošaljite mu ovo:  "Razmišljam o tebi... i, da budem iskrena, veoma prljavo.”

Zašto ovo pali: Svaki muškarac želi da zna da ga voljena osoba želi isto kao i on nju, zato pustite mašti na volju bez stida i ograničenja.

(Telegraf.rs / Cosmopolitan.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Trta

    1. maj 2015 | 21:39

    Ja sa svojom ženom kuckam porukice ljubavne i posle 19g braka. Volim je bre, a te naše male igre su odraz naše veze. Treba uživati u svemu lepom u životu, i u svemu što vas čini srećnim.

  • Lik

    1. maj 2015 | 19:48

    Ima li neke romantike u vezama ili se sve svodi na seksualnost?

  • Boki

    1. maj 2015 | 20:55

    Sve je to zanimljivo u startu, ne treba forsirati jer se pretvori u rutinu koja nema nema neki znacaj, a moze nekome i dosaditi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA