Evo kako da bez problema smuvate ribu!

Jasno je da nije svakom muškarcu dato da bude građen kao Bekam, bogat kao Hju hefner ili slavan kao Džoni Dep, pa da može da bira u moru lepotica. Ali, čak i ako ste sasvim običan momak, možete da ovladate trikovima kojima ćete privući žene u svoj život

  • 18

U današnje vreme mladićima zaista nije lako da upoznaju devojku koja neće imati prevelika očekivanja i kod koje će “imati šanse”, bilo to za neobaveznu avanturu, bilo za ozbiljnu vezu ili brak. Međutim, za čoveka koji tačno zna šta hoće, ništa nije nemoguće.

Muškarci, ne morate biti bogati i lepi. Ovih pet osobina žene već obožavaju kod vas!

Evo zašto bi svaki dobar dečko trebalo da nauči da bude loš!

Pre nego što padnete u očaj ili haotično krenete u potragu za bilo kojom devojkom, stavite na papir sve svoje ciljeve, ideje o vezi i kriterijume koje bi vaša dama iz snova trebalo da ispuni. Budite realni, a onda pratite sledeće korake:

Naoružajte se hrabrošću

Sreća prati hrabre i zato je najbolje da što pre raščistite sve nedoumice i nerešene životne probleme, kako biste u potragu za partnerkom krenuli "mirne duše".

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Uklanjanje prepreka

Nema razloga da sebe doveka osudite na manjak samopouzdanja. Zato, krenite u teretanu, jedite zdravo, više se družite i izlazite i na posletku ćete se osećati mnogo bolje. Sve planove o poboljšanju kvaliteta života obavezno zapisujte, jer ćete se tako lakše naterati da ih ispunjavate.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia


Poradite na izgledu

Budite umereno kritični prema sopstvenom izgledu. On nije jedina bitna stvar koju posedujete, ali je važan faktor u ostavljanju čuvenog "prvog utiska". Sredite kosu, nokte, kupite jedan novi komad garderobe i zamolite nekog od bližnjih da vam da neku ideju šta još možete da poboljšate na svom imidžu. Uz minimum novca I vremena, rezultati će biri vidljivi vrlo brzo.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Pronađite hobi

Pre nego što se upustite u vezu s nekom osobom, morate da se povežete sa samim sobom. Zato se potrudite da svoj život učinite što je više moguće interesantnim.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Rešite se negativnosti

Pristupite nemilosrdnoj analizi svega što vam pravi probleme u životu. Otarasite se ljudi koji vam uzimaju energiju, loših navika, strahova.

Foto-ilustracija: ForWallpaper.com Foto-ilustracija: ForWallpaper.com

Budite vedriji

Potrudite se da naučite da u svakom, čak i najneprijatnijem trenutku, budete opušteni i nasmejani. Osobe koje s humorom gledaju na životne nedaće mnogo lakše pronalaze ljubav.

Foto-ilustracija: ForWallpaper.com Foto-ilustracija: ForWallpaper.com

Vežbajte komunikaciju

Slobodno se upustite u razgovor sa osobama koje svakodnevno viđate, na primer u teretani. To će vam biti odlična vežba kako biste jednog dana prišli ma kojoj devojci koja vam se dopadne.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Srećno!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vuk

    8. maj 2015 | 15:40

    Teoretski ljubav lepo zvuci,malcice je drugcije u praksi...

  • S.K.

    8. maj 2015 | 17:47

    hahaha kao da ne znamo sta ribe vole nooovaaaac da imas mnogo para da ne rade nista da prodaju svoju manipulaciju i dominaciju i jos mnogo taga mogao bi i supermen da budes lep kao maneken bistar i ko zna sta ali ako neces da je nosis na ledjima da ti trosi pare koje obavezno moras da imas truba to sve muskarci dobro znaju tako da ste provaljenje mene takve nikada nece raditi tako da necu nikad biti omiljen medju ribama a da sada u novije vreme imamo mi i muske prodavacice ljubavi na duge staze (brak sa bogatim devojkama zarad interesa) a i saveze kada se udruze pare i pare da se vise ne lazemo drustvo nam je moralno i duhovno propalo totalno samo jedan moj primer- usao sam pre par godina u banku da otvorim racun krecao sam u inostranstvo zarad posla sredjen 100% devojka za salterom me je gledala kao bezvredno bile vredno samo gadjenja jer nemam para posle godinu dana kada sam se vratio i usao u komunikaciju sa njenom koleginicom ona prva u banci dok sam podizao novac ta ista krmaca mi je se uvijeno nudila samo sto nije rekla j. . . . i me to je nasa stvarnost o muvanju riba tuzna i zalosna ljubav tu dodje kao neka bizarna fraza koja sluzi za ismevanje toliko o osvajanju nasih riba!

  • Scarecrow

    8. maj 2015 | 17:37

    Popijte 5 piva ste izostavili :P

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA