Mislili ste da idealan seks traje 7 minuta? E, pa prevarili ste se!

Koliko vama traje seks i da li to utiče na to koliko ste zadovoljni? Saznajte šta sve treba da se desi da bi žena bila zadovoljna

  • 7

I žene i muškarci imaju svoje “ubice samopouzdanja”. Kod žena to je višak kilograma i celulit, a kod muškaraca najčešće veličina polnog organa. Uglavnom, sve se svodi na to kakvi će biti u seksu, pa, da li je onda bitno i to koliko treba da traje seks?

Da li je bitno trajanje seksa?

U želji da se sve ne završi malo prebrzo, muškarci koriste razne trikove, poput razmišljanja o nečem sasvim trećem. Ipak, isti trikovi seks ponekad mogu produžiti i na više od pola sata što je za ženu već poprilično neprijatno. Trajanje je bitno, a da bi žena bila zadovoljena, seks u proseku mora da traje 15-20 minuta.

Da li je predigra precenjena ili potcenjena?

Većina žena voli predigru, međutim, ona ne podrazumeva samo ljubljenje, maženje i slično. Atmosferu može da podgreje i način na koji vam muškarac priča i vreme provedeno zajedno pre seksa.

Nekad je i brzi, spontani seks, poput onog na kuhinjskom stolu, strastven kao i seks s predigrom. Dakle, primarna razlika nije u tome da je seks s predigrom bolji od onog bez predigre, već da je drugačiji.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Da li je žena nezadovoljna ako ne doživi orgazam?

Pre bi se moglo reći da se žena oseća izneverenom ako joj partner ne priušti orgazam. Ipak je to glavni pokazatelj da je muškarcu stalo do partnerke.

Ženama je orgazam bitan gotovo isto kao i muškarcima, jedina je razlika u tome što one ne osećaju bol u predelu intimnih organa ako se uzbude, a ne dožive ga.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia


Da li je oralni seks bolji od običnog?

Muškarci obožavaju kad ih partnerka oralno zadovolji i o tome međusobno mnogo više razgovaraju nego o običnom seksu. Zato ih čudi kad žena ne voli oralni seks.

Ženama treba dati vremena da same odluče kad je pravi trenutak za to. U nekim slučajevima oralni seks mogao bi se opisati kao prijatelj koji retko izlazi, ali kada izađe – dobar provod je zagarantovan.

(Telegraf.rs / HercegovinaInfo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    13. maj 2015 | 09:56

    Meni je nekada dovoljno 5 min,a nekada zelim da traje pola sata,nema tu pravila!

  • Zumba

    14. maj 2015 | 11:29

    Nije bitno koliko traje bitno je da uživamo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA