Sve više muškaraca povećava penis. Hoćete li i vi?

Prošle je godine, posebno među muškarcima uzrasta od 18 do 35 godina, sve je veći broj onih koji se odlučuju da hirurški promene dimenzije svog polnog organa

  • 12

Interes za zahvate kojima se povećava i produžava penis porastao je za čitavih 20 odsto, pokazuje italijanski izveštaj objavljen na konferenciji o muškom polnom zdravlju.

IMATE CRVENILO NA GLAVIĆU PENISA? Evo šta sve može da vam bude!

Srbi sve češće lome svoj "ponos" zbog žestokog seksa!

NIJE FER! S godinama se penis smanjuje, a klitoris raste! Evo i zašto

VELIČINA JE BITNA: Evo kako su žene nacrtale savršeni penis!

Imao seks sa 100 žena, a NEMA PENIS!

Autor izveštaja je Đovani Aleji, predsednik italijanskog društva za hirurgiju muških polnih organa i vodeći stručnjak za nove minimalno invazivne hirurške tehnike produžavanja i povećanja penisa.

Foto-ilustracija: Foter/abolotnov Foto-ilustracija: Foter/abolotnov


Kako kaže, ud se produžava silikonskim umetkom, a obim se povećava se kombinacijom ljudske kože i liofilizirane svinjske kože za koju Aleji kaže da postiže odlične rezultate. Ovim postupcima penis se može povećati za 25 do 30 odsto i da je do sada takvih postupaka, samo u Italiji, obavljeno oko 500.

- Ovakvi zahvati omogućavaju pacijentima da vrlo brzo počnu da žive potpuno normalan život i budu seksualno aktivni - poručuje Aleji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA