On je nagovorio svoju ženu da poveća grudi, a sad savetuje kako da i vi uspete u tome (VIDEO)

Da li biste vi voleli da vaša devojka poveća grudi? Možda ipak postoji način da je to pitate a da ne dobijete oklagiju u glavu. Saznajte koji

  • 19

Želite da predložite devojci da poveća grudi, ali se plašite kako će reagovati? Dobra vest za vas je da postoji priručnik za sve koji bi hteli da njihova partnerka poveća svoje grudi, ali ne znaju kako bi uopšte započeli taj razgovor. Autor tvrdi da samo želi da pomogne muškarcima širom sveta da dobiju ono što žele.

Mama, kupi mi nove grudi!

Ivan LeKaske toliko voli velike grudi da je svoju devojku nagovorio da ih poveća za sedam brojeva, samo zato što se njemu to sviđa. Kad je shvatio da je jako uspešan u nagovaranju, ovaj 59-godišnjak je napisao "Priručnik kako je nagovoriti da poveća grudi", a u tome mu je pomogla njegova devojka Viktorija.

Na pisanje knjige podstakao ga je prijatelj, koji je primetio da je uspešno nagovorio tri žene s kojima se viđao na povećanje grudi. Iako priznaje da bi neki mogli da gledaju njegov priručnik kao manipulaciju ženama i mizoginiju, Ivan tvrdi da je ljubav prema velikim grudima naprosto ugrađena u nečiju ličnost i ne može da nestane.

Printskrin: YouTube/Barcroft TV Printskrin: YouTube/Barcroft TV

- Prilično sam uveren da je to duboka iskonska pojava i imam osećaj da je interesovanje za velike grudi počeo milion godina pre nego što se Plejboj pojavio. Velike grudi ne volim samo zbog vizuelnih razloga, već i zbog osećaja koji imam dok ih diram tokom vođenja ljubavi – kaže Ivan.

NOVA PONUDA: Čaj od kog rastu grudi za dve nedelje?!

Njegova 47-godišnja devojka Viktorija Ivanov priručnik ne smatra seksističkim, već se potpuno slaže s tehnikama koje on promoviše.


- Mislim da nije u redu da žene ne ispunjavaju želje svojih muškaraca. Ako misle da njihovi muževi preferiraju plavuše, trebalo bi da postanu plavuše. Ako žele veće grudi, zašto da ne? Zašto ne popustiti njihovim željama i fantazijama? To je zaista jednostavna operacija i nije skupa, pa zašto onda ne pristati? - pita se Viktorija.

Printskrin: YouTube/Barcroft TV Printskrin: YouTube/Barcroft TV

Dosad je prodato 3.500 kopija priručnika širom sveta, a Ivan tvrdi da je samo jedan muškarac tražio povraćaj novca.

- Svi tvrde da moji saveti pomažu, imam mnoštvo svedočanstava muškaraca koji su sledili moje savete i bili uspešni. Ako vam je toliko važno da ona ima velike grudi, zašto ne biste iskoristili priliku da je pitate šta misli o tome - poručuje Ivan.

Ivan je inače zaposlen u tehnološkom sektoru, a priznaje kako ni on u početku nije bio uspešan u nagovaranju partnerke na povećanje grudi.

- Kad sam to prvi put spomenuo svojoj prvoj supruzi, nije prošlo dobro. Otkrivali smo jedno drugom maštarije, uz obećanje da će ih druga strana ispuniti. Rekao sam joj da želim da ima veće grudi, ali završilo se katastrofalno. Tokom vremena sam shvatio da nisam dobro prodavao koncept, što je bio razlog zašto sam se odlučio da napravim priručnik – tvrdi on.

Printskrin: YouTube/Barcroft TV Printskrin: YouTube/Barcroft TV

Njegov brak je propao, a Ivan je odlučio da bude iskren od početka prema novim partnerkama o svojoj ljubavi prema velikim grudima. Ubrzo je njegova iskrenost bila nagrađena.

- U sledećoj ozbiljnoj vezi, odmah sam rekao partnerki da je to nešto što želim, a ona se uzbudila i rekla da će to uraditi - ispričao je.

Njegova druga supruga već je povećala grudi, no on ju je podstakao da ih poveća ponovo.

- Shvatio sam da postoji uzbudljiv način da to kažete, a svi vole kad je nešto uzbudljivo – otkriva on.

Printskrin: YouTube/Barcroft TV Printskrin: YouTube/Barcroft TV

Iako je povećala grudi, brak s drugom suprugom nije izdržao, a nakon njega je Ivan 2010. upoznao Viktoriju. Tada mu je prijatelj savetovao da napiše knjigu i podeli svoju tehniku sa drugima.

- U početku je knjiga bila dosta sirova, bilo je potrebno mnogo uređivanja. U nekim trenucima bi mi Viktorija rekla da nešto ne zvuči dobro, da treba paziti u kom trenutku treba nešto reći i da opišem osećanja koja vladaju tokom odlaska na operaciju - prisetio se Ivan.

Dodaje da je bio šokiran kad je priručnik počeo da se prodaje. Viktorija tvrdi da knjiga pomaže muškarcima da oblikuju svoju savršenu ženu, a ženama da se osećaju snažno i seksi. Ivan je dosad potrošio više od 20.000 dolara na plastične operacije partnerki, od čega je više od pola potrošio za Viktorijinu, a tvrdi da je pošteno da muškarac plaća cenu plastične operacije.

- Tipično je da muškarac plaća večeru, pa je normalno da plati i ovo. Ona će nositi okolo dodatni teret, pa je razumno da ja platim operaciju – ističe on i tvrdi da se uloženi novac muškarcima ipak isplati.

Viktorija povećanja grudi tempira kako bi pala na posebne prilike, poput Ivanovih rođendana.

- Povećam ih na njegov rođendan, tako da je to poklon za njega. Mislim da u vezama morate da imate neke promene, inače veza postaje dosadna ako ste stalno ista osoba, intelektualno i fizički. Kako se vaše grudi povećavaju, tako vaše samopouzdanje raste i osećate se seksi – kaže ona.

Ivan sam nikad nije išao na plastične operacije, no tvrdi da muškarci koji se odluče za njegov priručnik treba da budu spremni na to da partnerka to traži od njih.

- Viktorija mi je ispričala da je svog prvog muža, koji je hteo da ona poveća grudi, pitala zašto on ne poveća penis. Mislim da svaki muškarac koji to traži od svoje žene, treba da bude spreman na istu žrtvu - rekao je.

Iako voli veliko, postoji granica do koje misli da grudi mogu da se povećaju. Neki misle da je Viktorija prošla tu granicu, ali on se ne slaže s njima. A ni ona, s obzirom na to da planira novu operaciju.

(Telegraf.rs / Index)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zla devojčica

    14. maj 2015 | 13:12

    Šta će vam neko ko vas ne voli zbog onoga što jeste?

  • plavi safir

    14. maj 2015 | 13:15

    Steta sto on kao muskarac kome se sve zelje ispunjavaju,nema zelju da ona malo poveca mozak... A da,ne moze to... Nemam nista protiv ali ako nesto radim (takve vrste) onda zato sto to ja zelim a ne zato sto on to on zeli!! Samopouzdanja malo molim!!

  • KG.

    14. maj 2015 | 16:45

    Ja volim prirodne, tople i nežne. Ne mora da budu velike.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA