VIDELI SU KAKO DEVOJKA VARA MOMKA: Šta mislite, da li su mu rekli? (VIDEO)

Ljudi često smatraju da je “pametnije ne mešati se u tuđa posla”. Ali, ako bi time mogla da se spreči katastrofa, da li bi ipak pametnije bilo nešto uraditi ili je bolje praviti se blesav?

  • 20

Zamislite da sretnete momka koji je s devojkom već par godina u vezi i ozbiljno razmišlja da je ona “ta” s kojom će se skrasiti i zasnovati porodicu. Međutim, dok on smišlja kako da je zaprosi, vi saznate da ona švrlja sa strane... Da li biste mu rekli ili biste "mudro ćutali"? Pogledajte ovaj video, pa ispod napišite svoj odgovor kako bi ste vi reagovali u ovakvoj situaciji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    16. maj 2015 | 12:33

    Morate biti odlican prijatelj sa nekim da bi mu rekli, pogotovo ako je voli. U suprotnom vase prijateljstvo puca. Zena ispegla muskarca, na mico maco kuco, vi ispadnete ljubomorna budala koja hoce da mu upropasti vezu, i rusi njihovu srecu, tu jos provuce da se mozda i vi lozite na nju i ode sve u pm. Vidjen scenario milion puta, zene su cudo po tom pitanju.

  • žb

    16. maj 2015 | 14:06

    Glasnik uvek nadrlja. Ne mešati se, znam iz iskustva.

  • Johnny

    16. maj 2015 | 13:54

    Mene je devojka id najboljeg druga,hvatala za zadnjicu,kad on ne gleda.Samo sam iskulirao,poceo da je izbegavam.Nista mu nisam rekao,jer je lud ta njom,tako da bih ispao budala.No sve je doslo na svoje mesto.Nije im dugo trajala veza,nisam ih pitao zasto su raskinuli,niti me se tice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA