Ovaj video će vam vratiti veru u večnu ljubav! (VIDEO)

Da li ste se ikad zapitali šta stvarno znači dočekati starost s voljenom osobom? Evo odgovora

  • 10

Mnogi ljudi se plaše da stanu na ludi kamen, naprosto jer nisu sigurni u to da li će zaista moći da održe ono obećanje “dok nas smrt ne rastavi.

Upravo zato je ovaj mladi par, koji će se venčati za mesec dana, odlučio da testira svoju ljubav, tako što će šminkerima dozvoliti da ih transformišu prvo u sredovečne, a potom i stare ljude.

Pogledajte kakvu su lekciju naučili.

Brak, da ili ne?!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Divan

    17. maj 2015 | 09:59

    Divan video.Kakvi sminkeri i frizeri,kakvi majstori...svaka im cast,neverovatna vestina...A prica stvarno govori: mi smo ipak bica koja treba da zive u paru a ne da menjaju milion partnera kao sto mnoge devojke/momci danas rade..pored fizickog izgleda najbitnije je da je osoba takva da ce ti dati podrsku i u siromastvu i u bogatstvu,da ce uvek ostati uz tebe..

  • Bambola

    17. maj 2015 | 11:51

    Koja glupost....pa nije jedina prepreka za dugovecnost braka izborano lice....da bi docekali starost zajedno,SRECNI potrebno je toliko toga,a kakvo ce biti izborano lice je najmanje bitno....

  • Ivana

    17. maj 2015 | 19:52

    Uvek da!Glasam za brak!Suprug i ja smo dugo zajedno,a i dalje se poljubimo uvek kad prodjemo jedno pored drugog,spavam mu na ramenu,a kad nismo zajedno cujemo se i po desetak puta dnevno!Ja verujem u ljubav za ceo zivot!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA