Večeras ćete spavati GOLI! A evo i zašto

Konačno je stiglo dovoljno toplo i prijatno vreme da vam pidžame i spavaćice više nisu uopšte potrebne. Ako se opredelite da spavate nagi, ne samo da će vam telo biti zahvalno, već će i vaš seksualni život da procveta. Evo i kako

  • 5

Spavati bez ijedne krpice na sebi pruža osećaj apsolutne slobode. Ništa ne steže, ne grebe, niti se omotava oko tela tokom noći. To je i odličan recept za povećanje seksualne želje, jer kad smo goli, jednostavno se osećamo seksipilnije. A veoma seksi je i dodirivanje s partnerom, koža na kožu. Daleko uzbudljivije nego dodiri “pidžama na pidžamu”.

Koliko spavanja je normalno?

Prema međunarodnoj studiji američke Nacionalne fondacije za spavanje svaki treći čovek spava golišav, a kako se pokazalo, ljubavni život ovakvih ljudi srećniji od onih što spavaju u pidžamama.

Prisniji su s partnerom, a bliskost opušta i podstiče osećaj sreće. To rezultira snižavanjem krvnog pritiska, jača imunitet i smanjuje osećanje zebnje.

Osim kvalitetnijeg ljubavnog i, naravno seksualnog života, spavanje bez ičega na sebi poboljšava kvalitet spavanja, piše Men's Fitness, a prenosi 24sata. Temperatura tela je manja što doprinosi dubljem snu.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Takođe, genitalije će vam biti zahvalne ako ih ne skrivate u pidžami. Stručnjaci veruju da se tako “luftiraju” što smanjuje šansu od razvoja bakterija, jer one vole vlagu i vrućinu. Vagina će biti manje vlažna i manje sklona infekcijama, a testisi hladniji što čuva zdravlje spermatozoida.

„Ćelava“ vagina nije bezopasna


I koža će vam biti zahvalna jer je to jedinstvena prilika da nesputano diše, što smanjuje šansu od dobijanja kožnih bolesti. Naime, tokom celog dana prekrivena je odećom i obućom ispod koje se često znoji, ai hemikalije od deterdženta ili omekšivača mogu ulaziti kroz pore.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

No, ima još jedan detalj! Ako ne spavate u pidžami, uštedećete na kućnom budžetu. Nećete ih morati kupovati, prati, peglati... Ako vam je tokom noći hladno, bolje se pokrijte još jednim ćebencetom, a telo neka i dalje uživa u slobodi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Невена

    18. maj 2015 | 19:19

    "310 пољубаца врелих просућу по лицу твом,још толико скривених жеља пробудићеш у срцу мом.310 пољубаца њежних око тебе вео нека тка,да те обасјану сунцем тиме заодјенем ја"

  • plavi safir

    19. maj 2015 | 13:23

    Koliko sam umorna ja bih samo ako moze da spavam :))

  • RS Cetnik

    18. maj 2015 | 15:32

    Ja uvjek spavam go

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA