Iako su ova pitanja o seksu bizarna, postoje odgovori na njih!

Ukoliko niste smeli, ili vam je bilo neprijatno da postavite određena pitanja u vezi seksa, pomoći ćemo vam da kroz ovaj tekst do tih odgovora dođete

  • 1

Za mnoge ljude seks je i dalje tabu tema i nešto o čemu se ne priča baš mnogo, naročito ne sa bilo kim. Možda ste se nekad pitali da li možete zatrudneti u kadi, ili da li duvanje u vaginu može usmrtiti devojku. Odgovore na ova pitanja pročitajte u nastavku teksta.

Odgovore na ova najčešća postavljena "nelagodna" pitanja o seksu, potvrdili su i naučnici.

Ovaj par je snimao pornić na brdu iznad 3 miliona ljudi! Pogledajte kako je to izgledalo (FOTO)

1. Da li možete zatrudneti u kadi?

Ne, sperma ne može podneti vruću vodu. Sperma ne podnosi temperaturu veću od temperature ljudskog tela (37 stepeni) tako da, i ako se dogodi da neko ejakulira u kadu pre nego što ste ušli u nju, sperma je praktično uništena čim je dotakla vodu temperature veće od 37 stepeni.

Foto-ilustracija: Foter.com / marsmet532 Foto-ilustracija: Foter.com / marsmet532

2. Da li duvanje u vaginu može usmrtiti devojku?

Može. Jače duvanje vazduha u vaginu može dovesti do zračne embolije - zračni mehur dospe do krvne žile i blokira je što može biti fatalno. Zabeleženo je par tragičnih slučajeva i to samo kod trudnica.

Ako primetite neki od ovih 5 signala, to znači da žena 100% hoće seks SA VAMA!

3. Može li se penis "zaglaviti" u vagini tokom seksa?


Da, ali retko kad, a ako se to i dogodi penis se obično opusti.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

4. Može li ananas poboljšati miris "tamo dole"?

Ovaj mit već duže vreme kruži, ali ne, i dalje nema dokaza da ananas pomaže "poboljšanju" mirisa i ukusa vagine.

5. Možete li zatrudneti od oralnog seksa?

Od oralnog seksa se ne može zatrudneti. Mada, zabeležen je jedan jedini slučaj gde je trudnoća posledica oralnog seksa. Radi se o neobičnom slučaju s nerazjašnjenim okolnostima. Žena se javila u bolnicu žaleći se na jak bol u stomačnom predelu za koji se ispostavilo da je trudnoća. 278 dana pre toga imala je oralni seks s dečkom nakon kojeg je bila upletena u fizički obračun dečka i bivšeg dečka pri čemu je povređena nožem u trbuh. Godine 1988. britanski list "British Journal of Obstetrics and Gynaeocology" objavio je članak o ovom događaju gde je zaključeno kako je sperma dospela u reproduktivni organ kroz ubodnu ranu.

Foto-ilustracija: Profimedia/F1 Online Foto-ilustracija: Profimedia/F1 Online

6. Kada žena ejakulira da li se dogodi da istovremeno i urinira?

Naučnici kažu da ženski ejakulat sadrži urin, što je potvrđeno testiranjem uzoraka, a ako je ejakulat veliki verovatno može sadržati i veću količinu urina.

7. Zašto vam se posle orgazma uvek piški?

Zbog stimulacije tokom seksa, G tačka poprilično je blizu mehura, a ako je stimulator za postizanje orgazma nije ni čudo što iritira mehur. Inače, uriniranje posle seksa je preporučljivo jer sprečava upalu mehura.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

8. Zašto muškarci imaju jutarnju erekciju?

Jutarnja erekcija zapravo i nema veze sa seksom, deo je normalnog ciklusa spavanja. Jedno od objašnjenja jutarnje erekcije jeste da se tokom REM faze spavanja "ugase" neurotransmiteri pa se pojača delovanje noradrenalina, koji tada pospešuje protok krvi u penis.

(Telegraf.rs/ Izvor: mojportal.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA