Pre venčanja, njih dvoje su odlučili da se slikaju. Ono što je foto-aparat uhvatio nešto je najdirljivije što ćete ikad videti! (FOTO)

Fotografija dvoje mladenaca u molitvi za srećan budući zajednički život raznežila je i najtvrđa srca na društvenim mrežama

  • 9
PrintSkrin: Facebook/Dwayne Schmidt Photography PrintSkrin: Facebook/Dwayne Schmidt Photography

Kako običaji nalažu, ukoliko ne žele da ih prati zla sreća, mlada i mladoženja ne bi trebalo da se na dan svog venčanja vide sve dok ne stanu pred oltar. Međutim, Kejleb Irvud (21) i njegova verenica Megi (22) odlučili su da se, par minuta pre same ceremonije, pomole Bogu za svoj brak.

Da li ima svrhe da se borim za svoj brak?

Kad je fotograf odštampao slike, video je jedan od najdirljivijih prizora u svom životu: dvoje mladih okrenutih leđima jedno drugome, kojih se drže za ruke, oboje u suzama.

Možete samo da zamislite koliko neizvesnosti čeka mladu, nežnu nevestu Megi, dok sa zebnjom bude iščekivala vesti o svom dragom Kejlebu, američkom marincu koji se sprema za front.

- Fotografisao sam mnogo venčanja, ali ovo je nešto najdivnije što sam video. Pre svečanosti su se pomolili za svoj brak i zajednički život. Prelepo! - napisao je fotograf Dvejn Šmit na svom Fejsbuk profilu.

Njihova fotografija je vrlo brzo postala veliki hit na internetu, a samo na najpopularnijoj društvenoj mreži je od subote “pokupila” više od 40.000 lajkova i mnoštvo komentara punih podrške i najlepših želja novopečenim mladencima.

(Telegraf.rs / Today)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vladimir Grobar

    26. maj 2015 | 13:33

    Povraca mi se od ovih srceparajuci namjestenih fotografija.

  • Bo

    26. maj 2015 | 15:26

    Da, jadan, ode da se bori za demokratiju .. jaooo .. teroristi..

  • Chuveny

    26. maj 2015 | 13:16

    Meni lice ko da su ih naterali na vencanje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA