Koja joj je omiljena boja? E, pa to mnogo govori o tome kakva je u seksu!

Ako preferira crveno, vaša draga je prava tigrica u krevetu, a vi, ukoliko najradije birate ljubičastu, za vas je seks obaveza... Ali, to nije sve! Saznajte najintimnije detalje o devojci i pre nego što je odvedete u krevet

  • 3

Psiholozi smatraju da omiljena boja ne govori samo o našem ukusu i osećaju za lepo, već i da jasno otkriva naše navike i želje u seksu. U skladu sa tim, postoji i cela paleta seks-tipova koja je izvučena na osnovu ovih afiniteta. Saznajte kojem vaša draga pripada, ali i vi sami!

CRVENA

Crvena simbolizuje strast i to je razlog zašto ljudi koji je preferiraju umeju da uživaju u krevetu. Osobe koje uvek biraju odeću i detalje za kuću u ovoj boji imaju agresivniji pristup suprotnom polu, a ukoliko se spoje dve osobe koje najviše vole crvenu psiholozi tvrde da će taj par često eksperimentisati i isprobavati nove stvari u seksu.

ŽUTA

Ukoliko birate žutu boju, to znači da veoma uspešno kontrolišete svoj seksualni nagon, kao i da radije prepuštate partneru da vodi glavnu ulogu. Nikada nećete odbiti poziv na seks, ali isto tako teško da ćete sami preuzeti inicijativu. Najvažnije vam je partnerovo zadovoljstvo.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

ZELENA

Nežni ste i osetljivi kada je reč o seksu. Muškarac kome je ovo omiljena boja uvek će imati razumevanja i spremno će ispunjavati želje svoje partnerke, dok će žena biti iznad svega verna i lojalna partneru. Sa ovakvim osobama možete biti sigurni da će vaše seksualne maštarije koje sprovedete u delo ostati tajna.

PLAVA

Za ljubitelje plave, seks je umetnost. Njihov pristup predigri je elegantan, a za glavnu akciju uvek će birati neko inspirativno mesto. Muškarac se ponaša kao pijanista - sklon je da prstima pažljivo istražuje telo žene i sluša njene potrebe, dok žene uživaju u predigri možda čak i više negu u samom činu seksa.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

LJUBIČASTA

Ako imenujete ljubičastu kao svoju omiljenu boju, seks vam se može činiti kao gubitak vremena. Žene koje vole ovu boju više brinu da li će u krevetu pokvariti sveže isfeniranu kosu i namazane nokte, a muškarci vođenju ljubavi pristupaju kao poslovnoj obavezi.


SIVA

Neodlučni i nesigurni ljubavnici su oni koje preferiraju sivu boju. Ovim osobama često treba dosta vremena da donesu odluku da sa nekim odu u krevet, a takođe se i teško vezuju. Za njih seks nije uzbuđenje već način da se zadovolji potreba. Loše se slažu sa osobama kojima je omiljena bilo koja druga boja.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

ROZE

Osobe koje je najviše vole psiholozi određuju kao kokete i zavodnike. Naravno, češće je kao omiljenu označavju žene i one su sklone da muškarcu obećaju više nego što nameravaju da mu pruže. U seksualnom smislu su nezrele i vole da se poigravaju sa partnerima. Ono malo muškaraca koji vole ovu boju su skloni čestom menjanju partnerki.

NARANDŽASTA

Osobe kojima je narandžasta omiljena ne plaše se da ostvare svoje seksualne fantazije. Sklone su "prljavim" šaputanjima i, bolje od bilo kog drugog "kolorističkog tipa", umeju da podstaknu partnera da otkrije svoje skrivene želje. U slučaju da nisu zadovoljni odnosom sa suprotnim polom, teško će to priznati. Nije im problem da odglume orgazam.

(Telegraf.rs / MojPortal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA