OVO je muškarac koji ZNA KAKO da vas zadovolji u krevetu!

Upoznali ste super dečka, razmenili telefone, nekoliko puta izašli, ali i dalje niste sigurne da li će seks sa njim biti greška ili pun pogodak? Evo kako da otkrijete na vreme

  • 14

Odličan seks najčešće je onaj koji vam se ureže duboko u pamćenje, a razlog tome je to što ste u potpunosti srećne i zadovoljene, baš onako kako ste to oduvek želele. Naučnici otkrivaju znake koji vam mogu pomoći da u startu procenite da li je baš on vaš ljubavnik iz snova.

Nije egoista

Mnogim muškarcima je važno jedino ono što se događa njima, međutim nisu svi takvi. Egoista nema vremena da rasipa svoju pažnju na to koje je vaše omiljeno jelo ili piće, a kamoli šta želite u krevetu. S druge strane, onaj koji "osluškuje" vaše potrebe umeće da vam "pogodi ukus" u svakoj prilici, pa i u krevetu.

Pravi je džentlmen

U ljubavi, kao i u seksu, važno je da je muškarac džentlmen. Ako vam pridržava vrata, kaput, pita kako ste proveli dan, ume da vas obraduje cvećem i prema vama se odnosi s punim poštovanjem, velika je verovatnoća i da će u krevetu biti pravi kavaljer.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Nežno vas dodiruje

Muškarac koji želi samo seks, dodirivaće vas isključivo na način koji može dovesti do seksa, a to je - gramzivo i direktno. Pravi ljubavnici znaju da će maštu žene najbolje rasplamsati senzualnim dodirima van spavaće sobe. Dodir ruke u kafiću ili zagrljaj u šetnji parkom, otkrivaju muškarca koji ima vešte ruke i u krevetu.

Foto: Profimedia/Free Foto: Profimedia/Free

Ne žuri

Ako mu je vaš izgled bitniji od vašeg karaktera, on nesumnjivo želi samo seks zbog čega ćete imati osećaj da vas na sve načine požuruje da odete korak dalje. Muškarac kojeg zaista zanimate imaće strpljenja, a vrlo je verovatno i da će čekati da vi napravite prvi korak, odnosno da mu jasno pokažete da ste spremni za vođenje ljubavi. To je znak da će ga imati sluha i za vaše seksualne želje!

(Telegraf.rs / Index)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ombre

    5. jun 2015 | 12:20

    ni jedan ne može da zadovolji ako se i ona sama ne potrudi. ako legne samo kao klada od toga nema ništa. nisu svi isti ni ti su sve iste sa zahtevima. neka voli grubo neka nežno ali kako to saznati kad je sex poslednja tema za razgovor , a ispadne glavna tema. Zašto priča ne počne sa seksom a završi se šta radiš i skim živiš.

  • Aleksandar Savin

    4. jun 2015 | 16:51

    Potpuni pomasaj, ali potpuni..Kada je muskarac kavaljer , ekstra fin-hoce da zavede zenu, osvoji.Prvo vece joj moze dati sve u krevetu kako bi je vezao.Kad misli da je siguran, da je skroz njegova-onda pokaze pravo lice...Mislim da su i zene takve..Cuvaj se jako finih. Kada je muskarac prirodan i opusten sa zenom, znaci da je smatra ravnom sebi i sa njim se sve dogovoris.

  • KG.

    4. jun 2015 | 22:10

    Kažu da je džentlmen, pa ovo što su naveli je minimum kako treba da se ponaša jedan muškarac.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA