Sedam znakova da ste prava ZMAJICA u krevetu!

Šta to znači biti dobar u seksu? Pogledajte koje osobine krase ženu koja je prava vatra u spavaćoj sobi i proverite da li i sami spadate u tu grupu. Ako ne, naučite kako da postanete vrhunska ljubavnica

  • 12

Suprotno uvreženom mišljenju, ne treba da poznajete 50 različitih seks-poza da biste bili dobri u krevetu, a ne morate ni da se udate za Zmaja od Šipova. Zapravo, biti “dobar u seksu” podrazumeva neke mnogo suptilnije stvari koje možda već i imate ali ih nedovoljno uzimate u obzir.

Čak i ako ne posedujete sve što je potrebno da biste zadivili svog seksualnog partnera, ne brinite. Reč je o veštinama koje je vrlo lako naučiti, a ako ih redovno budete praktikovali dovešćete ih do savršenstva.

Ne sudite

Bez obzira da li je reč o partnerovim seksualnim fantazijama ili dozvoljavate sebi da podelite svoje, važno je da budete otvoreni kad je reč o seksu. Radi se o maštarijama, a ne o stvarnom životu. Seksualni terapeuti tvrde da moramo svoje procene i kritike da ostavimo po strani i stvarno poslušamo svoje i partnerove želje. Jednostavno se prepustite fantazijama i mogli biste se prijatno iznenaditi.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Inovativni ste

Kad je reč o seksu s partnerom s kojim ste već dugo u vezi, važno je zadržati strast. Da bi vam to uspelo, morate biti inovativni i probuditi svoju kreativnost. Kad je reč o seksu, uvek je važno tražiti nove načine koji će začiniti odnos. Isprobavajte nova mesta, iznenadite dragog seksi porukom, obucite seksi donji veš... Ideja je mnogo, a na vama je samo da ih realizujete.

Foto-ilustracija: Foter.com/Aleksandr Slyadnev, Profimedia Foto-ilustracija: Foter.com/Aleksandr Slyadnev, Profimedia

Razmišljate o seksu

Seks je deo naših života i nema ništa loše u tome ako o njemu često razmišljamo. Seksualni terapeuti tvrde da seks ima snažnu mentalnu komponentu. Zato, obratite pažnju na senzualne misli koje vam se pojave tokom dana ili, ako odjednom osetite seksualnu požudu, nemojte odbacivati takve emocije. Naš mozak i libido snažno su povezani pa je vrlo važno i razmišljanje o seksu.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia


Spremni ste da tuđe potrebe stavite iznad svojih

Biti saosećajan i zanemarivati sebe u svim aspektima života nikako nije dobro. Ipak, stavljanje partnerovih potreba iznad sopstvenih, kad je reč o seksu, može da bude vrlo dobro za vaš seksualni život. Partner će takav gest umeti da ceni i uzvratiće vam istom merom. Ne morate uvek to da činite, ali s vremena na vreme se fokusirajte na zadovoljstvo partnera, samo da biste ga zadovoljili. Dakle, priuštite mu seks kakav želi i vaši velikodušni postupci sigurno neće proći nezapaženo.

Foto-ilustracija: Foter/patriziasoliani, Profimedia Foto-ilustracija: Foter/patriziasoliani, Profimedia

Isprobali ste skoro sve, barem jedanput

Teško je biti dobar u krevetu ako radite samo ono što znate i niste spremni za isprobavanje novih stvari. Ne morate da radite nešto što ne želite, već povremeno treba da se otkačite I isprobate nešto što nikad niste.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Samouvereni ste

Muškarci najčešće ne primećuju stvari o kojima žene jako brinu, poput celulita i ostalih nesavršenosti na telu. Oni su jednostavno fascinirani ženskim telom, kakvo god ono bilo. Stoga, nemojte jadikovati i stideti se svog tela, jer to nije nimalo privlačno. Upravo je samouverenost jedna od najseksi osobina koju možete imati. Budite sigurne u sebe i pokažite svom muškarcu koliko volite svoje telo.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Spontani ste

Muškarce izuzetno uzbuđuju neočekivane stvari i nova iskustva. Zato je vrlo važno povremeno preuzeti stvari u svoje ruke i iznenaditi ga nečim što nikad ranije niste učinili. Na primer, kupite seksi donji veš i dočekajte ga u krevetu kad se vrati s posla. Reč je o malim sitnicama koje mogu imati veliki uticaj jer su van rutine. Dakle, kad je reč o seksu budite što spontaniji.

(Telegraf.rs / Žena.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • fap_masina

    14. jun 2015 | 10:42

    Dovoljno je samo da ima volju, kroz volju dolaze i razne inspiracije. Malo tehnike u krevetu je cini savrsenom...

  • Žerac

    14. jun 2015 | 14:09

    Svaka je zmajica ako ima hemije između nje i partnera. Ništa bez obostrane strasti.

  • Luna23

    14. jun 2015 | 13:31

    Probali smo sve i svasta i svuda..... samo jos trojka nam fali.... ali sta znam...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA