Ove četiri stvari o bivšem dečku NIKADA ne smete da kažete svom muškarcu!

Niko ne želi da sebi bespotrebno zakomplikuje vezu ili brak, zato u komunikaciji s partnerom prošlost ostavite gde joj je mesto - u prošlosti, a okrenite se zajedničkoj budućnosti

  • 2

Svaki odnos ima svoje čari i zahteva poseban tretman, pa ako ste s bivšim dečkom mogli da razgovarate o svemu, bez napetosti i osuda, to ne znači da isti pristup možete imati i sa sadašnjim partnerom.

Seks s bivšim je bio odličan!

Čak i ako još pamtite višestruke orgazme koje ste sa bivšim doživljavale i ne možete sebi da ih izbijete iz glave, nemojte to pominjati sadašnjem dečku.

Vaš bivši partner je iz nekog razloga ipak bivši i imajte to na umu svaki put kada poželite da svom dečku saopštite ovu gorku istinu.

Umesto toga, dajte sadašnjem momku vremena i pomozite mu da sazna šta vam najviše odgovara u krevetu, jer će možda vremenom i sa njim seks postati odličan.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Izašla sam s bivšim na kafu

Bez obzira na to da li ste ostali prijatelji ili ste se prosto sreli u prodavnici nakon mnogo vremena, ne otkrivajte mu ovu tajnu. Lepo je ako ste proveli ugodno popodne s bivšom ljubavi, čak i ako nemate nikakve pomisli na to da se vraćate na staru priču, ali prijatne momente u društvu njegove konkurencije vaš partner sigurno neće shvatiti na pravi način.

Razmislite da li želite da provedete sate uveravajući ga da taj susret zaista nije ništa značio.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia


I on mi je to jednom rekao!

Ako vam ikada ta misao proleti kroz glavu (a nesumnjivo hoće), zadržite dah i - zaustavite je! Bilo da se radi o tome da ste "vi jedina žena na svetu koja zaslužuje da bude deo njegovog života" ili nešto drugo, tada bolje budite glumica - nabacite iznenađeni izraz lica i odglumite oduševljenje.

Teško da će muškarac izreći nešto što vam nikad pre niko nije rekao, ali ono na šta vi treba da se fokusirate jeste da li vam to što govori znači manje ili više od onoga koji vam je to rekao pre njega.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Varala sam ga

Ovo je apsolutno nedozvoljeno, ali i krajnje beskorisno priznanje po vašu vezu. Vaš partner nije sveštenik koji treba da okaje vaše grehe i zato, ako ste bivšeg prevarili, to uopšte ne treba da pominjete ma koliko verovali da imate otvoren odnos.

Iako vam možda ne izgleda tako, to će sigurno ostaviti traga na vašu ljubav pa budite sigurne da će ovo biti informacija za kojom će on posezati baš svaki put kada budete imali nesporazume i prepirke.

Uostalom, da li biste vi voleli da vam on nešto slično prizna?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA