≫ 

ŽELITE SEKS NA PLAŽI: Evo šta sve može da pođe po zlu!

Posledice promiskuiteta nisu samo fizičke. Depresija, nemir, osećaj stida i nedostatak samopouzdanja najčešće su dijagnoze psihijatra, a ima tu još toga

  • 16

Vrele letnje noći, alkohol, peščana plaža, teraju nas na zavodljivi seks. Sve to možda pruža kratkotrajno zadovoljstvo, ali posledice mogu biti kobne. U najgorem slučaju, to su polne bolesti.

Virus HIV-a mogu dobiti i muškarci od žena, i žene od muškaraca, jer se, osim krvlju, prenosi spermom i vaginalnim sekretom. Simptomi su temperatura, osip, upala grla, glavobolja. Zaraženi se može inficirati za nekoliko nedelja, ali i za čak deset godina, piše hrvatski portal Express.

Ovo je IDEALAN BROJ SEKSUALNIH PARTNERA! Proverite koliko ste promiskuitetni!

Divlji seks na otvorenom može prouzrokovati i povrede. Upalu mišića i bol u zglobovima javlja se nakon isprobavanja novih poza. Ako je pritom još i podloga bila tvrda ili oštra, strastveni ljubavnici mogu dobiti crvena i nažuljana kolena. Dodatnu bol često osete žene i to zbog nedostatka vlažnosti vagine i žestokih ugriza za bradavice.

 

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Posledice promiskuiteta nisu samo fizičke. Depresija, nemir, osećaj stida i nedostatak samopouzdanja najčešće su dijagnoze psihijatra.

I na kraju leta većina razuzdanih partnera shvati - promiskuitet iscrpljuje. I ne samo to. Preraste li u veći poremećaj, prazni i novčanik.

Pogledajte na šta su fokusirane Srpkinje, kada je seks u pitanju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • fap_masina

    10. jun 2015 | 13:54

    Od sexa na plazi jedini problem da neko ne naidje, ostalo sve lako...

  • Rodoljub

    10. jun 2015 | 08:37

    Ja sam jedared naje.. O od peska, ma oboje smo bili ko da nas je neko šmirglao.

  • Nije bitno

    9. jun 2015 | 22:19

    Cunami u najgorem slucaju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA