Zašto se viđate s momcima koji vam se uopšte ne sviđaju?

On je prava "dobrica", a rodbina smatra da vam već ozbiljno otkucava biološki sat... Ovakva razmišljanja vas neće odvesti do "gospodina Pravog", ali vi ste uporni u davanju šanse pogrešnim muškarcima

  • 10

Imate novog dečka, ali već posle nekoliko dana shvatate da to nije to. Vas dvoje niste na istim talasnim dužinama i pitate se šta vam je uopšte bilo da tako olako uđete u vezu sa nekim ko nije vaš tip.

A evo šta vam je bilo...

Dosada

Jednostavno, on vam je naišao u periodu života kada ste imali višak slobodnog vremena ili, bolje rečeno, niste znali šta ćete sa sobom. U tom trenutku mislili ste da je bolje da izađete sa bilo kim nego da sedite kod kuće.

Strah od samoće

Pomisao da biste mogli da se pretvorite u baba-devojku koja na godišnjici mature pokazuje slike svojih mačaka, vas užasava. Zato ste sebi rekli - pa dobro, on i nije toliko loš, zašto da ne probam?

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

On je "dobrica"

Za njega svi kažu da je duša od čoveka. A za vas to znači - neće me nikada slagati, prevariti ili me iskoristiti. Međutim, da li vam je taj osećaj dovoljno jak razlog da sa nekim uđete u vezu?

Biološki sat

Čini vam se da sve brže kuca i da vam polako ističe nekakvo prediviđeno vreme. Dok vam roditelji i šira rodbina ubadaju prst u oko pitanjima o udaji i potomstvu, verovatnoća da ćete izabrati pravog je svedena na minimum.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Zgodan je

Kada ga opisujete nekome ko ga ne poznaje kažete da izgleda odlično. Da ima široka ramena i pločice na stomaku. I uglavnom nemate šta da dodate...


(Telegraf.rs / Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • System

    11. jun 2015 | 08:29

    Zabotavili ste jos jednu stavku : Ima debeo novcanik i vozi novi BMW ili Audi.

  • livia

    11. jun 2015 | 09:09

    Zašto muškarci ponavljaju debeo novcanik i BMW kao neku mantru za ceo zenski rod. Pa, ne pale se sve žene na te kriterijume!

  • cvrc milojka

    11. jun 2015 | 23:29

    to rade iz ciste nepromisljenosti tj. gluposti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA