Podmlađivali su penise i vagine i desilo im se nešto strašno!

Sve više žena, ali i muškaraca, spremno je bukvalno na sve, samo da bi imali savršene genitalije. Ali, takvi zahvati nisu bez štetnih posledica

  • 0

Sve veći broj žena želi da uradi kozmetičke zahvate na svojim vaginama, kao i muškarci na penisima. Traže od lekara izbeljivanje usmina ili, muškarci, punjenje kože penisa.

Međutim, plastični hirurzi tvrde da ti zahvati, ne samo da nisu potrebni, nego su i opasni jer mogu rezultirati bolnim znojenjem, paralizom nerava, krvarenjem i drugim komplikacijama.

- Jednostavno, žene žele mladu vaginu i kozmetičko punjenje kože vagine vide kao spas. Ali, dok operacije mogu vaše ruke i lice da učine deceniju mlađim, postoje veći rizici da iste takve zahvate uradite na genitalijama - rekla je dr Neta Nirdoš, specijalista za kožu .

Među posledicama je i gubljenje osećaja tokom seksa. Istakla je i da bi neki klijenti mogli patiti od telesne dismorfije.

Foto-ilustracija: Foter/abolotnov Foto-ilustracija: Foter/abolotnov

- Da pojasnim, vagina može da izgleda lepše nakon zahvata, ali nije vredno ako neće funkcionisati na duge staze, to je rizik koji prihvatate - dodala je dr Nirdoš.

Ovakve zahvate većinom traže poznati i žene koje se zabavljaju sa mlađim muškarcima. Kada je reč o muškarcima, oni žele da imaju "ponos" poput Bekama na reklamama.

Dr Nirdoš upozorava kako zahvati na penisu nisu bezopasni i da injekcije s mastima mogu da ostave kvržice na neočekivanim mestima.


(Telegraf.rs / Klix)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA