Nestalo je strasti? Ovi SEKSI TRIKOVI će vam pomoći da je rasplamsate!

Seks je najbolji i najbrži lek za beg iz stvarnosti što ga čini najboljim "sredstvom" za oživljavanje dugih veza koje su zapale u monotoniju

  • 4

Većina parova nakon nekoliko godina veze ili braka zapadne u kolotečinu iz koje je teško da se iščupaju i ponovo osete onu strast sa početka. Ali ovo stanje se zapravo vrlo lako može popraviti pomoću nekoliko seksi trikova.

Evo kako ćete sigurno uspeti da raspirite žar vatre u krevetu i učinite da vas partner ponovo neizmerno želi.

Kresnite se na brzinu

Neplanski seks je najslađi. Kad se partner najmanje nada, ostavite sve obaveze i na nekoliko minuta mu se potpuno posvetite. Preskočite predigru koja vam je sigurno oboma dosadila i budite ''divlji''.

Isprobajte nove poze

Pošto su već otkrili na koji način najlakše dolaze do vrhunca, ozbiljni parovi obično vrte u krug jedno te iste seks poze. Ako ne umete da smislite neku novu, potražite na internetu neku koju nikad niste probali.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Vodite ljubav na najčudnijem mestu

Ako vam je inače samo krevet rezervisan za razmenjivanje nežnosti, pokušajte to da promenite. Zaskočite partnera u lifu, na kuhinjskom podu ili ga iznenadite dok se parkira u garaži vaše zgrade.

Odgledajte zajedno pornić

Kada ste sa nekim u braku ili dugoj vezi, obično se podrazumeva da ovo ne radite. Promenite ovu glupu predrasudu. Gledanjem filmova za odrasle možete zapravo jedno drugom otkriti mnogo toga.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia


Uvedite igrice

Igra seksi uloga je jedna od najboljih seksi igrica za parove. Odredite mu ulogu koja vas uzbuđuje i pustite njega da uradi isto. A onda se uživite u zadatu ulogu i uživajte.

Govorite bezobrazluke

Ispod pokrivača ne postoje dame ili džentlmeni. Zato, razvežite svoj jezik i izustite sve one reči koje vas uzbuđuju, a koje ste do sada smatrali neumesnim, prljavim i bezobraznim.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Ljubite se

Mnogi parovi s godinama zaboravljaju da se ljube. Uzbudljivi, vlažni francuski poljubac često zamene samo kratki, ovlaš dodiri usnama koji ne ubijaju strast. Bar nekoliko puta nedeljno počastite svog partnera višeminutnim strasnim ljubljenjem.

Šetajte goli

Ovo je još jedna od stvari na koju su "dosadni" parovi zaboravili. Koristite prilike kada ste sami kod kuće i šetajte goli jedno pred drugim. Pogled na partnerovo telo može vam podstaći nekadašnje uzbuđenje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • KiK

    21. jun 2015 | 07:55

    Neznam sta bi vam rekao za ove vase trikove,ako nesto dosadi tesko tu pomoci ima.Ako nema one prave strasti i privlacnosti dzaba se zauskakivati po nekim garazama liftovima isl.

  • Brale

    21. jun 2015 | 06:18

    Tu najbolje pomaze svaleracija.

  • Legija

    21. jun 2015 | 22:21

    Razvod rasplamsa sve!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA