≫ 

Stavila je bivšeg na DETEKTOR LAŽI, ono što će saznati šokiraće i nju i vas! (VIDEO)

Evo šta bi bilo kad biste bivšeg momka ili bivšu devojku stavili na moćnu mašinu koju inspektori koriste kako bi razotkrili kriminalce

  • 2

Raskid predstavlja jedno od najkatastrofalnijih iskustava koje svako od nas može da doživi. Posebno što tu ostaje mnogo toga nedorečenog i najčešće oba partnera - bez obzira na to koje ostavljen a ko ostavio – ne daju jedno drugom priliku da obave “onaj razgovor, koji će im razrešiti sve nedoumice i olakšati im da idu dalje.

NOVINARKA TELEGRAFA NA DETEKTORU LAŽI: Evo šta je sve priznala o drogi, šefu i seksu! (FOTO)

BOLESNO LJUBOMORNA: Svakodnevno stavlja muža na detektor laži!

Ali, šta bi bilo da vam neko pruži priliku da nekada voljenu osobu pitate baš sve što vas zanima, a još pritom da ona ne može da vas slaže? To su uradili bivši parovi u eksperimentu portala Elite Daily, koji su pristali na to da ih tokom razgovora “prikače” na detektor laži.

Neka od pitanja bila su “Da li si ikad pomislio da bismo ti i ja mogli da se venčamo?”, “Da li si mi nekad čitala poruke na telefonu/kompjuteru?”, “Da li si poželeo da kresneš neku od mojih drugarica?”, “Da li ti je seks sa mnom bio loš?”, “S koliko njih si spavao/la otkako smo raskinuli?”, “Da li si me ikad prevario?”, “Da li si još uvek zaljubljen/a u mene?”.

Pogledajte video, jer će vas neki od odgovora zaista zapanjiti!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    24. jun 2015 | 17:59

    Vise od polovine ovih pitanja nikad ne bih pitala....Čemu to?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA