Majka mog budućeg deteta je lezbijka, ali to ne smeta mom dečku!

U ovoj čudnoj britanskoj "porodici" nikome nije najjasnije kako stvari funkcionišu, dok ne sazna da je on multimilioner. Sada je sve jasno

  • 8

Čovek je izabrao da kolevka bude bela rustična sa kremkastim linijama u uglovima, mada bi trebalo da budu plave ako bude dečak, ali, kao što je rekao, “ostavio sam taj izbor majci”.

On redovno dolazi na ultrazvuk i prisustvovaće porođaju sledećeg meseca. Ovo mu je prvo dete.

Šta je neobično u ovome? Reklo bi se ništa, ali ovo nikako nije još jedan tipični otac.

On je Ivan Mosov, multimilioner, gej, politički aktivista i perspektivni kandidat za gradonačelnika Londona sledeće godine.

I majka njegovog, još nerođenog, deteta preferira isti pol. Njih dvoje su se upoznali preko interneta s jednim ciljem, a to je da rode zajedničko dete. Sada žive zajedno u njegovoj prostranoj, petospratnoj kući u Londonu.

Printskrin: millionairematch.com Printskrin: millionairematch.com

Dok buduću majku svog deteta naziva "partnerkom za roditeljstvo" i zbija šale kako su prektično u braku, budući da žive zajedno, njegov dečko, Hari Vinter (20), često boravi kod njega.

Njegova “partnerka” je bila u srećnoj vezi kad su sklopili taj dogovor o roditeljstvu i ideja je bila da dete odrasta sa dve majke, dok bi Ivan povremeno uskakao da pomogne. Međutim, njih dve su se rastale tri meseca nakon što je ona zatrudnela.


Majka deteta nije htela da da intervju, što je možda čudno za Ivana koji nikada nije krio ništa o svom životu, a bilo je tu svega: alkoholizam, droga, eskort momci, depresija, dva pokušaja samoubistva...

Ivan poznaje mnoge slavne ličnosti, ali njegov odnos sa Džoan Kolins, zvezdom čuvene serije “Dinastija”, je svakako poseban. Jednom prilikom mu je čak spasila život, kada je u njenoj vili u San Tropeu popio čak šest flaša vina.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Ivan je sada težak oko 40 miliona funti (56 miliona evra), a stekao ih je sam tokom svog interesantnog života. Dva puta je sticao bogatstvo, jer ga je jednom sasvim izgubio. A desilo mu se i to da bude senzacionalno otpušten sa mesta direktora Instituta savremene umetnosti, zbog svojih izjava da je konceptualna umetnost “pretenciozna, samousmerena i bez prave veštine”.

On je odrastao po domovima i hraniteljskim porodicama, sa 19 godina je završio u Londonu, a s 23 je osmislio osiguranje za gej osobe, usred masovnog straha od AIDS-a. To je bio pun pogodak i do 30-te je već imao četiri bentlija, nekoliko kuća s poslugom i nekoliko brodića.

Budući da mu je već 47, u momentu začeća deteta 46, hteo je da postane roditelj dok još nije kasno. Bio je oduševljen činjenicom da je njegova “partnerka” u 13-godišnjoj, srećnoj vezi. Htele su da imaju dete, ali nisu htele da odu u banku sperme jer su ipak želele da imaju neki kontakt sa donorom. To je bila njihova vizija očuvanja nekih tradicionalnih vrednosti.

Tradicionalnih vrednosti? Ova priča je sve samo ne tradicionalna pa nije ni čudo što se tradicija koristi kao začin u jednoj ovakvoj konstelaciji postmodernih odnosa.

(Telegraf.rs / DailyMail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA