Ove seks-vratolomije muškarci NE PODNOSE!

Naravno da u seksu treba što više eksperimentisati, ali treba i da znate da neke poze muškarci jednostavno ne podnose. Evo i koje

  • 0

Muškarci obožavaju da eksperimentišu s novim pozama, ali to ne znači da im se svaka od tih poza dopada. Neke od njih čak ne mogu da podnesu.

Ako želite svom partneru da priredite nezaboravnu noć, bilo bi pametno da u seksu preskočite sledeće poteze.

Lažni i previše glasni uzdasi

Samo zato što većina obožava porno filmove, ne znači da od vas očekuje koncert u krevetu. Nikada nemojte da glumite orgazam niti lažno da stenjete, pogotovo kad vas muškarac jedva dodiruje. Taj vas potez jedino može okarakterisati kao neiskrenu osobu.

Ne brinite o seksi zvukovima ako to nije vaša prirodna reakcija, jer ćete time pokvariti ugođaj. Umesto veštačkih zvukova, opustite se i uživajte. Čak i najtiši iskreni uzdasi puni uživanja učiniće ga srećnim i ponosnim.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Morska zvezda

Nema ništa dosadnije od mrtvog ležanja na krevetu sa ispruženim rukama i nogama. Vaš partner od vas ne očekuje nikakve posebne akrobacije, ali mu ovom pozom ne možete pružiti baš ništa. Zato, sarađujte u krevetu jer je za dobar seks ipak potrebno dvoje!

Nespretno skakutanje

Ovaj potez preplašiće i najhrabrijeg muškarca. Skačete li previše dok ste na njemu, rizikujete ozbiljne povrede njegovog penisa. Da, penis je mišić, ali ako se savije u stanju erekcije na nezgodan način, može da dođe do jako neprijatne i bolne povrede.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia


Gruba igra

Da, neki vole grubo, ali je važno napomenuti da drugi u tome nimalo ne uživaju. Nemojte da pretpostavite da vaš partner želi da ga ošamarite usred seksa, grebete po leđima ili da mu nanesete bilo kakvu vrstu bola. Neke je stvari bolje proveriti pre nego da se dovedete u neprijatnu situaciju. S druge strane, ako partner jasno zatraži takvu vrstu zabave, slobodno se bacite na uzbudljivu grubu igru - uvek sa dozom opreza!

Njegova guza - zabranjena zona

U pravu ste - mnogi muškarci uživaju u poigravanju sa guzom, ali postoji veliki broj muškaraca kojima je to područje potpuno zabranjena zona i ne osećaju se prijatno ako baš njoj posvećujete previše pažnje. Kako biste bili sigurni da u krevetu neće biti neprijatnosti, komunicirajte sa svojim partnerom, a ako želite da igrate na sigurno, više pažnje posvetite njegovim testisima - šanse da mu se takav potez neće svideti gotovo da ne postoje.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Agresivno menjanje smera

Kad ste na partneru, pobrinite se da izaberete pravi smer kretanja, odnosno ne njišite se na penisu kao da jašete bika. Pažljivo uhvatite ritam svoga partnera i nikad se naginjite previše. Većina povreda penisa dešava se upravo u ovoj pozi, pa budite obzirni.

Nestručno podmazivanje

Lubrikant je poželjno i, u nekim slučajevima, neophodno sredstvo za lud provod u krevetu. Zbog toga je važno biti informisan o svim tipovima lubrikanata - od losiona, preko pljuvačke kao prirodnog lubrikanta, pa do regeneratora, u slučaju seksi igre pod tušem. Dok postoje mnoge vrste lubrikanata, voda svakako nije jedan od njih, iako se može činiti kao logičan izbor. Naime, voda trenje čini jačim, a time i neugodnijim.

(Telegraf.rs / MojPortal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA